Мъж откри коса, стърчаща от 100-годишен гроб

  • 17 септември 2021 11:45

  • 72457
  • 0
Мъж откри коса, стърчаща от 100-годишен гроб
© tiktok.com/@kaitlynnerbeznik

Мъж от Калифорния си изкара акъла, след като се натъкна на 100-годишен гроб със стърчаща от него коса. Той публикува видеоклип с находката си в TikTok, който достигна 1,5 милиона гледания и 290 000 харесвания.

 „Бях шокиран, не бях сигурен, че това, което виждам, е истинско. Но при по-внимателно проучване разбрах, че това определено е човешка коса, излизаща от гроба“, каза Джоел Морисън пред Jam Press за налудничавата находка, на която се е натъкнал, докато е посещавал Католическо гробище „Свети Йосиф“ в Сакраменто.

„Това е ужасно странно!“, коментират под видеото,  определяйки ръждясалия гроб като „най-страшното нещо, което съм виждал“.

Друг коментатор съветва мъжа: "Дръпни кичурите коса и ако някой изпищи - бягай".

Част от зрителите обаче имат рационално обяснение за феномена. Според тях природно бедствие е причината буквално трупът да се преобърне в гроба си. "Това е възможно да се случи след обилни валежи и наводнения."

Другото възможно обяснение е трупът да е погребан в близост до дърво. "Един погребален агент веднъж спомена, че ако трупът е погребан в близост до дърво има вероятност тялото да бъде повдигнато нагоре", коментират под поста.

Друг предположи, че верояно животно е намерило дупката и се е опитало да извади косата, за да си направи удобно гнездо.

Джоел Морисън подкрепя теорията, че дърво е избутало трупа на повърхността. В близост до гроба имало голямо дърво, с израснали корени, около които бетонът бил напукан.

"След като веднъж гробът е отворен, катерици, гризачи и всякакви други животни са свободни да влизат и излизат. Вероятно са се опитвали да гнездят в човешката коса.", смята той.

Морисън планира да предостави кичур от косата на съдебнен лекар, за да определи дали всъщност е човешка.

 

@kaitlynnerbeznik

My brother found this disturbing bit of hair while on an adventure to a cemetery! #tumbleweave #cemetery #corpse #grave #gross #wtf #omg

original sound - Kaitlynn Erbeznik

Последвайте канала на

Novini.bg
72457 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини