Мистерия с куфари с разложени части от трупове във Флоренция

  • 16 декември 2020 20:57

  • 3553
  • 0
Мистерия с куфари с разложени части от трупове във Флоренция
© Getty Images/Guliver (архив)

Мистерия с куфари с разложени части от трупове, намерени край Флоренция преди няколко дни, тормози италианците. Днес разследващите предположиха, че находката може да е свързана с изчезването преди пет години на албанска двойка в Италия, предаде ДПА.

Куфарите бяха намерени през изминалите шест дни в поле между затвора Соличано и магистралата, свързваща Флоренция с Пиза и Ливорно.

Откриха труп на убита млада българка в Италия

Представител на италианските карабинери каза, че някои от тленните останки в куфарите са се оказали на 54-годишния Шпетим Пашо. Това е станало възможно, след като е извършен анализ на пръстови отпечатъци.

През ноември 2015 г. Пашо и съпругата му Теута са изчезнали в Италия. За изчезването съобщи тогава дъщеря им Дорина в италианската телевизионна програма "Кой го е виждал", която разследва случаи с безследно изчезнали хора.

Албанската двойка е пътувала до Италия, за да посети сина си Таулант, който по онова време излежавал присъда за престъпления, свързани с наркотици в затвора Соличано.

Разследващите проверяват сега дали албанската двойка е станала жертва на вендета срещу сина им. Дъщерята на албанското семейство каза, че нейните родители са честни и почтени хора, които никога не биха убили и муха. За брат си тя каза, че е бил под домашен арест, но е избягал.

Радина Лазарова
3553 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини