Повече сигнали за НЛО заради COVID-19

  • 02 юли 2020 21:33

  • 4608
  • 5
Повече сигнали за НЛО заради COVID-19
© Pixabay

Рекорден брой съобщения за неидентифицирани летящи обекти (НЛО) са подадени от началото на пандемията досега. От части това се дължи на факта, че хората са разполагали с повече свободно време, а от други - и на системата от мини-сателити „Старлинк“ на Илон Мъск, които преминаха и през нашата страна.

Уфологът инж. Веселин Боянов коментира пред Bulgaria on air, че има увеличен брой сигнали за НЛО, но в повечето пъти хората не са наясно какво е точно.

"Да, има такова нещо в последните месеци имаше много наблюдения на различни обекти. В общи линии нормално е летните месеци да се появяват такива неща. Много хора не са информирани и не са наблюдавани за сателитите. Те бяха твърде интересни за наблюдение. Хората се бъркаха", коментира той.

36 извънземни цивилизации има в нашата галактика

На въпрос как всъщност изглежда НЛО, специалистът каза:

„Трябва да разберем какви са неговите характеристики. Когато игнорираме това, което познаваме, за нас всичко останало е НЛО. Няма точно какво да се каже“.

Той посочи, че за НЛО може да се смятат сребристи сфери, които не са нито самолет, нито друг познат ни летателен обект. Такива сфери се наблюдавали и у нас. 

По думите му обаче няма научни доказателства за друг вид живот, но не са и конспиративни теории.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
4608 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Пропорционални

2020.07.03 | 10:56

1
на изпитата белина
загадките

2020.07.03 | 12:18

2
Вместо хората да бъдат заблуждавани че не съществуват извън земни цивилизации и НЛО, по добре ще бъде властите по света да търсят миролюбив контакт с тях. Защото има доказателства че преди хиляди години на земята са пристигали пришълци от космоса с космически кораби. Това означава че те са с няколко хиляди години по стара цивилизация от нас. Следователно техниката която притежават не сме я виждали и в сънищата си. На няколко места по света има рисунки по скали от преди хиляди години на космонавти със съвременни космически кораби. Тогава хората са мислили пришалците за богове. Техниката която са имали са могли да създадат по изкуствен начин хората на земята, като домашни любимци. Така с хиляди години следят развитието на човечеството. Вярата ни в Бог може да се окаже вяра в извън земен разум. Да не забравяме че Бог е извън земен.
SOS от извън земните

2021.03.26 | 07:42

3
Не вярвам на политиците да спасят света, но се надявам това да направят извън земните цивилизаций. Те са сред нас и ни наблюдават като риби в аквариум. Ако продължават да се въоръжават държаваите и да водят военни конфликти, не настъои ''големия съд'' на човечеството. Ще бъде много по зле от пандемията и по мъчително от което ще страда човечеството. Политиците по света трябва да разберат че въоръжаването е по опасно от пандемията.
Петър Захариев

2021.03.26 | 08:01

4
Хората могат да се сравняват с рибите: защото когато някой риби ги хванят риболовци и ги пуснат обратно във водата, тогава рибите разбират че има и други измерения. Хората по същия начин когато бъдат ''отвлечени'' от извън земни цивилизаций и освободени след като са пуснати обратно; разбират че има други измерения и цивилизаций. За тях ние хората сме като риби в аквариум. Дори ни считат като домашни животни.
Карабасалчи

2021.03.26 | 08:06

5
Човечеството за да признае официално че има по напреднали цивилизаций, трябва много да изстрада и да прекрати въоръжаването и военните действия.

Добави коментар

Водещи новини