Япония изготвя инструкция за военните си пилоти в случай на среща с НЛО

  • 28 април 2020 09:11

  • 2345
  • 1
Япония изготвя инструкция  за военните си пилоти  в случай на среща с НЛО
© Pixabay

Министерството на отбраната на Япония ще изготви инструкция за военни пилоти в случай, че се срещнат с неидентифицирани летящи обекти (НЛО), съобщи японският военен министър Таро Коно, цитиран от ТАСС.

,,Трябва да се определи реда на действията в случай, че пилотите на Силите за самоотбрана срещнат НЛО", каза министърът. Редът за заснемане на такива обекти и формата на подаване на рапорти за такива произшествия ще се определи с консултации в командването на ВВС.

,,Честно казано, лично аз не вярвам в НЛО", добави Таро Коно.

Съобщенията за НЛО са се увеличили по време на пандемията

Вчера министерството на отбраната на САЩ официално публикува видеозаписи, на които се виждат "въздушни явления", които се определят като "неидентифицирани".

Кадрите са заснети от екипажи на американски военни самолети през 2004 и 2015 г. Пентагонът отбеляза, че и трите записа са се появили в публичното пространство след неразрешени публикувания през 2007 и 2017 г. По-рано ВМС на САЩ, чиито пилоти са направили видеоматериалите, също признаха тяхната автентичност.

Последвайте канала на

Novini.bg
2345 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2020.04.28 | 11:25

1
Инструкцикте са ясни, прости и чест за всеки пилот. При среща с НЛО всеки пилот ще засили самолета си със всичка сила към НЛО - така както го правеха великите войни-камикадзе от Втората Световна Война.

Добави коментар

Водещи новини