Ел Макферсън с рокля на българска дизайнерка на Виенския бал

  • 01 март 2019 20:44

  • 4833
  • 2
Ел Макферсън с рокля на българска дизайнерка на Виенския бал
© Getty images

Тази година на Виенския бал в австрийската столица най-ярко блесна един от най-известните модели в света -  Ел Макферсън, която се появи в рокля на български дизайнер, предава БТВ.

Жената-тяло прикова погледите на бала с дълга черна рокля с ръкави от дантела и флорални мотиви. „Облечена съм в Невена Котюр, която открих в Лондон – уникален дизайнер. Тази рокля е перфектна за бала”, обясни самата Ел Макферсън.

Ел е поканена на бала от милиардера Рихард Лугнер, който всяка година е придружаван от различна знаменитост. Досега с него на бляскавото събитие във Виена са били София Лорен, Памела Андерсън и Парис ХилтънПарис Хилтън Парис Хилтън е родена на 17 февруари 1981 г. в Ню Йорк в семейството на Кати и Ричард Хилтън. Има.

Сред другите звезди на бала е победителят от Евровизия 2014-та Кончита Вурст, който провокира с дълга бяла рокля.  А на дансинга погледите събраха австрийският канцлер Себасиан Курц и приятелката му, както и бившият германски канцлер Герхатд Шрьодер с новата си, пета съпруга. 

Последвайте канала на

Novini.bg
4833 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
БайГан

2019.03.02 | 01:33

2

радвате ли се роби че господарите носят дрехи шити от вас ??? какво друго бихте направили да се чувстват добре ??? а ти точка би ли си заложил точката и пак няма да станеш милионер а ше пълзиш в прахта и ше лижеш обувки, за това най те бива ....

опорна то4ка

2019.03.01 | 21:23

1

Браво Невена, браво Ел !! И аз да бях милиардер, и аз щях да искам Ел в рокля на Невена да ме държи под ръка на Виенския бал

Добави коментар

Водещи новини