Тийнейджър постави нов световен рекорд за подреждане на кубчето на Рубик (видео)

  • 05 септември 2017 09:46

  • 2989
  • 1
Тийнейджър постави нов световен рекорд за подреждане на кубчето на Рубик (видео)
© Pixabay

15-годишен американец Патрик Понс постави нов световен рекорд в "Гинес" по най-бързо подреждане на кубчето на Рубик, съобщава Newsflare.

Това се е случило по време на състезание в щата Вирджиния преди два дни.

На Понс са били необходими само 4,69 секунди, за да подреди изцяло известното по цял свят кубче.

Предишният рекорд бе поставен през миналата година и бе 4,73 секунди и принадлежеше на австралиеца Феликс Земдегс.


 

15-годишният американец Патрик Понс постави нов световен рекорд в "Гинес" по най-бързо подреждане на кубчето на Рубик, съобщава Newsflare. Това се е случило по време на състезание в щата Вирджиния преди два дни. На Понс са били необходими само 4,69 секунди, за да подреди изцяло известното по цял свят кубче. Предишният рекорд бе поставен през миналата година и бе 4,73 секунди и принадлежеше на австралиеца Феликс Земдегс.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/svyat/tiyneydzhr-postavi-nov-svetoven-rekord-za-podrezhdane-na-kubcheto-na-rubik-video_news541340.html15-годишният американец Патрик Понс постави нов световен рекорд в "Гинес" по най-бързо подреждане на кубчето на Рубик, съобщава Newsflare. Това се е случило по време на състезание в щата Вирджиния преди два дни. На Понс са били необходими само 4,69 секунди, за да подреди изцяло известното по цял свят кубче. Предишният рекорд бе поставен през миналата година и бе 4,73 секунди и принадлежеше на австралиеца Феликс Земдегс.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/svyat/tiyneydzhr-postavi-nov-svetoven-rekord-za-podrezhdane-na-kubcheto-na-rubik-video_news541340.html

Последвайте канала на

Novini.bg
2989 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.09.05 | 20:25

1
Я да даде да му го разбъркам както аз си знам, да го видим колко е бърз.

Добави коментар

Водещи новини