Уникален концерт под звездите в парка на Военна академия на 20 септември

  • 05 септември 2012 10:26

  • 1195
  • 0
Уникален концерт под звездите в парка на Военна академия на 20 септември
©

Най-динамично развиващата се и иновативна застрахователна компания в страната УНИКА АД ще зарадва всички жители на София с уникален безплатен концерт по повод 20 години застрахователна дейност в България. Компанията е част от УНИКА Груп Австрия, която е един от утвърдените лидери в Централна Европа с над 150-годишна традиция в областта на застраховането, успешно обединяваща австрийските си корени с европейския формат.  

По случай емблематичната годишнина от УНИКА България са подготвили уникална музикална програма за всички почитатели на класическата и съвременната българска музика. На 20 септември от 20:00 ч. в столичния парк на Военната академия „Г.С. Раковски“ ексклузивно ще прозвучи класическа музика под открито небе и под надслов „20 години УНИКА – концерт под звездите“. Столичани ще имат възможността да се насладят на виртуозните изпълнения на Нов симфоничен оркестър и да чуят любими мелодии от композитори като Йохан Щраус, Моцарт, Росини и др.

„Освен класическите произведения, изпълнени от Нов симфоничен оркестър, доказал своя професионализъм с над 20-годишната си история, ние от ЗК „УНИКА” АД сме подготвили и още изненади за почитателите на популярната българска музика. Горди сме да подарим този концерт на всички жители на София и се радваме, че ще отбележим своята годишнина на открито – под звездите. Един рожден ден се превръща в истински празник тогава, когато го споделиш с приятели”, споделя г-н Николай Генчев, главен изпълнителен директор на ЗК „УНИКА” АД.

Музикалното събитие „20 години УНИКА – концерт под звездите“ се организира от ЗК „УНИКА“ АД в партньорство със Столична община и под патронажа на кмета на София г-жа Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

Застрахователната компания „УНИКА“ е част от УНИКА Груп Австрия, носител на повече от 150 години традиция и опит в застраховането. УНИКА е една от най-динамичните корпоративни групи в Централна Европа, която с повече от 40 застрахователни компании и около 22 000 служители обслужва 8,1 милиона клиенти с близо 17 милиона полици на 20 регионални пазари.

Общозастрахователното дружество „УНИКА” АД е учредено през 1992 г. като частна компания под името „Витоша”.

УНИКА стартира бизнеса си в България през 2005 година като акционер със значително дялово участие в застрахователните дружества „Витоша” и „Витоша Живот". През март 2007 бяха официално променени и имената на двете български компании, съответно на ЗК „УНИКА” АД и ЗК „УНИКА Живот“ АД.

УНИКА е сред най най-динамично развиващите се застрахователни компании в България за последните три години като уверено изпреварва развитието на българския пазар.

ЗК „УНИКА” АД предоставя на клиентите си висококачествени, иновативни застрахователни продукти и съответното високо професионално ниво на обслужване чрез разгърната мрежа от над 100 точки на продажби в цялата страна, а също и чрез застрахователни брокери и агенти.

Последвайте канала на

Novini.bg
1195 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини