В Академията на световноизвестния диригент Йордан Камджалов очакват своите талантливи  последователи

  • 05 януари 2024 12:57

  • 1179
  • 0
В Академията на световноизвестния диригент Йордан Камджалов очакват своите талантливи  последователи
© булфото/архив/

Все още тече сесията за набиране на обучаеми в Академията на световноизвестния диригент Йордан Камджалов, съобщават организаторите от престижната академия.  
Желаещите да се докоснат до магията на космическото изкуство, напътствани от Маестрото и други световноизвестни артисти, могат да се запишат на имейла за записване за академията: academy@kamdzhalov-foundation.org.

"Фондация “Йордан Камджалов” има основното разбиране, че Просветата, Културата, Образованието са критерии и гаранция за здравето на всеки един човек, общество и цивилизация. Водени от това разбиране, ние се устремяваме към реализацията на следващия ни иновативен проект, който е есенция и същевременно връх на всички наши стремежи – създаден на Интердисциплинарен учебен център от нов порядък". 

Новата културно-просветна структура ще бъде водена от знакови педагози с доказан международен принос.

Ето какво написа тези дни свитовноизвестният българин Йордан Камджалов по повод свое участие в празнично предаване на тв 7/8:

"Част от международно признатите педагози в областта на науката и музиката и основоположници на Академия за Човека, споделят своите възгледи за Човека, вдъхновението, потенциала на всеки един от нас, за празника в душата на ученика, избрал пътя на просветата.
Педагози, чиито ученици жънат успехи по цял свят, носители са на стотици награди, медали и отличия. Личности, които ще бъдат част от плеядата звездни ментори в интердисциплинарния просветен център Академия за Човека.
В празничното предаване по Телевизия 7/8 беше гост и Хорът на Музикална лаборатория за Човека с диригент Мая Василева-Четрокова – един от първите проекти на фондация „Йордан Камджалов“, който изследва и реализира огромните и неподозирани възможности и перспективи пред творческия потенциал на самия Човек".
 

Последвайте канала на

Аделина Делийска
1179 0

Свързани новини

Водещи новини