Владимир Карамазов: В НТ съм от 21 години и никога не съм виждал трупата така обединена и силна

  • 03 февруари 2023 13:19

  • 3450
  • 0
Владимир Карамазов: В НТ съм от 21 години и никога не съм виждал трупата така обединена и силна
© личен архив

Коментар на популярния и обичан български актьор Владимир Карамазов за културата на екс министъра на културата Велислав МинековВелислав МинековВелислав Минеков е професор в Националната художествена академия (НХА). Завършва образованието си.

Един ден след новината. Извинявайте, че ви занимавам с това, но този човек (вече бивш министър на културата) извърши извънредни неща.

Обсебен от някакво негово си лично отмъщение, изговори тонове лъжи, обиди много хора и за малко да погуби Народен театър.

Не се занимаваше с аргументи, а с клюки. Този му бил казал, онзи му бил казал, одити, насаждане на омраза, арогантност и какво ли още не. Видяхме, че е възможно човек на такъв пост да действа като жълта преса и феодал. Един път не се поинтересува от конкретните и верни обстоятелства. Жаден за слава и интервюта.

Владимир Карамазов: Актьори получават заплати по 780 лв.! Това нормално ли е, г-н Министър?*

Вчера трупата на театъра ликуваше. Без може би 5 човека. В театъра съм от 21 години и никога не съм виждал трупата така обединена и силна. Актьори от различни поколения с различен начин на мислене. Това е добрата новина след мандата на този министър - единствения сменен министър!

Дано никога не видим този човек и дано никога такъв като него не застава на ръководен пост.

Може би това желание е утопия.

Заглавието е на редактора

Последвайте канала на

Аделина Делийска
3450 0

Свързани новини

Водещи новини