В юлският “Биограф”: Данаилов или Делон

  • 12 юли 2012 09:07

  • 596
  • 0
В юлският “Биограф”: Данаилов или Делон
©

Две легенди от екрана – Стефан Данаилов и Ален Делон, са лицата от новата корица на “Биограф”, която излиза в два варианта. На всеки павилион читателят може да реши кой от тях да предпочете.

В юлският брой на „Биограф“ на Делон и Данаилов са отредени повече от 40 страници. Веднага след тях е публикуван и очерк за драматичната съдба на актрисата Роми Шнайдер, с която френският актьор изживява голяма любов на младини.

Големи интервюта с министър-председателя Бойко Борисов, правнука на Чърчил Джонатан Сандис, тв коментаторката Вера Маринова и зоологът-пътешественик Петър Берон са сред другите хитове в новия брой на нашумялото списанието. “Целият ми личен живот е с грешки”, признава премиерът в разговор с журналистката Валерия Велева, но споделя и за някои свои пропуски като политик.

Тематичното разнообразие в броя се допълва от очерци за Катя Паскалева, която напусна този свят преди 10 години, певицата Нора Нова, авантюриста Матиас Руст, който преди четвърт век кацна на Червения площад в Москва, дизайнера Томи Хилфигър и “лорда от Златица” Евгени Минчев.

И този месец списанието съдържа богато илюстрирани секции за мода и лайфстайл, рецензии за нови книги, филми и албуми, както и текстове от писателите Орхан Памук и Катрин Мансфийлд.

Последвайте канала на

596 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини