Криско

  • 11 юли 2012 18:45

  • 2237
  • 0
Криско
©

Криско, определено е един от най-известните младите изпълнители.


"Луди нощи" в дует с Елица Тодорова, е първото парче което стана тотален хит, същия успех имаха и триото с Миро и Невена Цонева "Слагам край", парчето с Дивна "И ти не можеш да ме спреш", която заслужено взе наградата на "БГ Радио" за Песен на годината, както и самостоятелната песен на изпълнителя - "Разрешена любов". "Почивни дни", пък за броени часове се превърна в тотален хит на 2012.


Криско е главно действащо лице за развитието на българската музика, освен за себе си пише песни и за много свои колеги. Всяка песен създадена от изпълнителя се превръща в хит и именно това е причината да бъде определен за хитмейкър номер едно. Интересът към Криско, от страна на колеги става все по-голям, изпълнители от различни музикални стилове се обръщат към него за нови проекти. "Ще има още много изненади, които се надявам да се харесат на хората. В момента съм се заел с няколко парчета на мои колеги и стават супер. Очаквайте много интересни неща" - каза Криско.


Последната песен която излезе преди броени дни е дебютното парче на Ангел и Мойсей, в което участие взима и Криско. Песента носи заглавието "Кой ден станахме?" и вече определено набира скорост за челните места в класациите.

Последвайте канала на

2237 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини