Списание “MODA” се завръща

  • 29 юни 2012 11:37

  • 695
  • 0
Списание “MODA” се завръща
©

През юли и на гребена на вълната, екипът на изданието се опитва да върне на преден план най-важното правило в артистичните среди – да бъдеш адекватен на средата и живота си, да бъдеш вдъхновен и отразяваш модата и нейните безкрайни измерения, като едновременно с това запазваш своята индивидуалност и творчески почерк.

В първия освежен брой на модното издание ще имате възможност да изберете между две супер атрактивни предложения за корици, ще видите и научите най-новото от света на модата и козметиката. Ще откриете и вълнуващи фотосесии, които ще ви пренесат на географската ширина на небесно синьо приключение и фешън авантюра с градски сюжет. Най-горещите модни тенденции, уловени през филтъра на модната ни редакторка Петя Чолакова, ще ви дадат насока в правилното подреждане на летния ви гардероб, а козметичните ни съвети ще направят лятото любимия ви сезон.

В броя ще прочетете още какво се случва в света на модата отвъд дефилетата – интересна изложба с три от най-прочутите фотографски проекта на покойния Хелмут Нютън в Берлин. Ще видите също така селекция от най-добрите портрети на италианския фотограф Франческо Кароцини, който отбягва да се представя като сина на главната редакторка на италианското издание на Vogue, а държи на кратката презентация – визиуалист, вдъхновен от Микеланджело Антониони.

Последвайте канала на

695 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини