Martijn Ten Velden идва за July Morning във Варна

  • 14 юни 2012 10:09

  • 4130
  • 0
Martijn Ten Velden идва за July Morning във Варна
©

След грандиозното миналогодишно July Morning парти Renesanz и Rappongi отново обединяват сили за да съберат хиляди фенове на електронния звук на плажа във Варна. Събитието ще започне в 21.00 ч. на 30 юни, събота, и ще продължи до късната сутрин на следващия ден 1 юли, неделя. Мястото на провеждане отново е палмовата гора и плажът пред нея - Rappongi Beach, а входът е напълно безплатен!

В малките часове на нощта ще забие специалният гост Martijn Ten Velden, който пристига във Варна директно от Ибиса. Холандският топ продуцент и диджей е добре познат от изданията си за топ лейбълите Toolroom и Defected. Няма начин поне веднъж да не сте танцували под звуците на някой от хитовете му, а колаборациите му с артисти като Mark Knight и Shapeshifters, както и редицата престижни номинации за „Най-добър артист” превръщат неговите партита в събития, които е задължително да бъдат посетени.

Участие ще вземат още диджеите Balthazar & JackRock, които преди броени дни се завърнаха в България от последното си чуждестранно турне, както и Versus, Zool, 2 Guys In Da House и Alex.

July Morning на Rappongi Beach следва старата хипарска традиция първия изгрев на месец юли да се посреща на брега на морето. Предстои нощ със сериозен лайнъп, много музика и танци в пясъка докато слънцето изгрее, че и след това. Нека отново заедно да посрещнем първия юлски изгрев!

Последвайте канала на

4130 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини