За празника на Ямбол

  • 30 май 2012 09:26

  • 825
  • 0
За празника на Ямбол
©

Всяка година за празника на града /СВ.Дух/, ръководството на Ямбол организира голям концерт с гост звезди.


В близките години гости бяха Горан Брегович и Оркестъра за сватби и погребения, Щурците в пълния си състав, Васил Найденов и др. Концерта се провежда на централния площад пред общината и акумулира публика от над 10 000 души годишно.
Тази година Силвия Кацарова и група Турбо ще забият на живо в големия празничен концерт по повод деня на Ямбол. Той ще се проведе на 1ви юни, от 18.00 часа. Програмата ще открие Богомил Бонев/ Х Фактор. Участие ще вземе и Теди Кацарова с групата си.

За Рок и Любов, г-жа Кацарова казва:
„Това е проект, който е желан от много години, но е труден за реализиране. Радвам се че успяхме. Всички сме много щастливи, на всички много ни се свири рок. Правим го с огромно желание и удоволствие, вярвам че публиката ще усети това. Отиваме в Ямбол с голямо желание и хъс, надяваме се да стане добро шоу и да се забавляваме истински”.


Смях през сълзи, обещават от екипа на Комиците. Със сценарий изработен специално за събитието, най- големите комици на България - Комиците, ще бъдат с гражданите на Ялбол повече от час.


За да представят рок школата на Ямбол, на сцената ще излязат младите музиканти "Цианид" и "Ямбол проджект".
Събитието ще се проведе на централния площад в Ямбол от 20:00 часа на 1 юни 2012 г.

Последвайте канала на

825 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини