Кънтри ще разтърси Банкя

  • 30 май 2012 09:19

  • 467
  • 0
Кънтри ще разтърси Банкя
©

Свежи кънтри, блус, блуграс, рок енд рол и суинг звуци са ни приготвили музикантите от Lilly of the West и Медикус на Country West Fest 2012. Различният фестивал ще се състои на Националния хиподрум в град Банкя, а околностите му ще се тресат близо 48 часа, на 9-ти и 10-ти юни.


Специално за събитието, Lilly of the West ще представят новия си, девети албум “Swings & heartaches”. Репертоарът им включва джаз и суинг стандарти от 30-те, 40-те години, рок енд рол и блус от 50-те, дуетни изпълнения с Ясен Василев и Мишо Шишков, както и две български народни песни. „Макар музиката ни да е в стилове, характерни за други географски ширини, ние държим да покажем кои сме и откъде идваме“, обяснява създателят на групата Лили Друмева. Тя споделя, че наскоро към песните: “Who knows what tomorrow may bring” и “Gotta lotta rhythm in my soul” са заснети и видеоклипове.


Приятна изненада на Country West Fest 2012 ни е подготвила и групата на Коцето-Калки Медикус. Музикантите ще се съберат в оригиналния си състав, за да отпразнуват четвърт век от създаването си. Константин Георгиев-Калки, Момчил Колев, доктор Венци Везенков, доктор Илия Христов, Румен Трифонов, Лъчезар Думанов и Ники Танков няма как да пропуснат да изпълнят вечния си евъргрийн хит „Векът на любовта”. На фона на тази и други песни, всеки желаещ може да си запази кан-кан танц с момичетата от балет „Веда джуниър“.

Последвайте канала на

467 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини