Алек Сандар

  • 29 май 2012 09:14

  • 2454
  • 0
Алек Сандар
©

Алек Сандар, 24 годишният български певец и композитор, ще открие най-престижния световен музикален фестивал, който ще започне на 17 ти юни в Ню Йорк, САЩ.

Българинът, който се изявава паралелно и на модия подиум ще пее заедно с култовата звезда Yozmit (Йозмит). Алек Сандар и Йозмит ще направят 30 минутно шоу за откриването на фестивала. Ше бъдат включени песни, които Алек Сандар изцяло е продуцирал сам. Двамата ще направят премиера на новата песен "Sound of new pussy". Билетите за "New Music Seminar" струват 500$, а на фестивала, който ще продължи до 19-ти юни се дава шанс на 100 млади изпълнители от цял свят да представят своето творчество на няколко сцени в Ню Йорк.

Честта български певец и композитор да открие фестивала се случва за първи път в историята на фестивала. На откриването ще присъстват топ продуценти и представители на различни лейбъли и медии. Междувременно Алек Сандар направи новият ремикс за Kimbra. Певицата, която става световно известна с Gotye и мегахита им "Somebody that i used to know", който и в България набира популярност.

Последвайте канала на

2454 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини