Деян Донков, Мария Сапунджиева и Иван Бърнев обучават млади актьори

  • 28 май 2012 13:30

  • 4025
  • 0
Деян Донков, Мария Сапунджиева и Иван Бърнев обучават млади актьори
©

Деян ДонковДеян Донков Деян Донков е български актьор, роден във Видин. Завършва Актьорско майсторство в класа на, Мария Сапунджиева и Иван Бърнев ще обучават млади актьори през лятото в Созопол. Продължават записванията за морския форум на изкуствата "МОНТФИЗ Арт фест -2012" , който ще се състои от 21 до 29 юли, съобщават инициаторите от Младежката организация за независимо театрално и филмово изкуство /МОНТФИЗ/.

Очакват се над 200 участници. В програмата са уъркшопи с Деян ДонковДеян Донков Деян Донков е български актьор, роден във Видин. Завършва Актьорско майсторство в класа на, Мария Сапунджиева, Иван Бърнев, Етиен Леви, Капка Кумар, Виктория Михова - Goldy, Костадин Костадинов-Коста, Георги Георгиев, Лили Джагарова и други. Предвидени са и кандидатстудентски консултации с преподавателите от НАТФИЗ, които ще водят нови класове през учебната 2012/2013 г.

"МОНТФИЗ Арт фест" се организира за трети път. Новото тази година е, че се присъединяват и танцовите школи на организацията. Участниците и гостите на фестивала ще имат възможност да се включат в заниманията по хип-хоп, салса, кизомба, народни танци, зумба, степ аеробика, йога и други.

В програмата са също уъркшопи по актьорско майсторство, сценична реч и движение, поп и рок, фолклорно и ансамблово пеене, творческо писане, рисуване, фотография. Обучението ще водят над 30 авторитетни преподаватели, отбелязва собственикът на МОНТФИЗ и директор на фестивала Слав Бойчев.

Всяка вечер гостите на Созопол ще могат да гледат по два спектакъла, подготвени от курсистите на различните школи. Театралните, вокалните и танцовите прояви ще бъдат на сцената на читалище "Отец Паисий". На откритата сцена на Амфитеатъра също ще се играят представления. Там ще са и фестивалните партита - от 23.00 часа.

Последвайте канала на

БТА
4025 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини