Изложба на детски фотографии в столичното метро

  • 16 май 2012 09:48

  • 444
  • 0
Изложба на детски фотографии в столичното метро
©

От 18 до 31 май в столичната метростанция „СУ „Св. Климент Охридски“ (вход откъм Орлов мост, в края на травелаторните пътеки) ще имате възможност да видите снимките, отличени в миналогодишния Международен фотоконкурс за деца (от 6 до 14 години) на National Geographic.

За поредна година българските участници ни зарадваха не само с впечатляващи фотографии, но и с национални и международни отличия. Международното жури на National Geographic присъди почетна грамота на Габриела Пенкова (тогава на 12 години) от София за нейната снимка „Лилавият прозорец”, заснета в Лондон през пролетта на 2011 г.

Благодарение на езикови школи „Британика“ и на любезното домакинство на Метрополитен и колегите от Метрореклама, всички любители на фотографията ще имат възможност да се насладят на 20 вълнуващи снимки, специално селектирани от екипа на National Geographic KIDS България.

Международният фотографски конкурс на National Geographic се радва на огромен световен интерес. Миналогодишната голяма награда отиде при Макайла Хейс, на 14 години от САЩ, за снимката й „Подводно момиче“. Макайла получи шанса да посети централата на National Geographic във Вашингтон, а нейната снимка беше публикувана във всички издания на National Geographic KIDS по света.

Последвайте канала на

444 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини