Промоционалните билети за Europe свършиха

  • 25 април 2012 16:12

  • 904
  • 0
Промоционалните билети за Europe свършиха
©

Само ден, след като бяха пуснати в продажба, промо билетите за концерта на EUROPE в София вече са изчерпани! Интересът за събитието е огромен и за броени часове пропуските на цена 45 лева бяха напълно разпродадени от касите на Евентим.

Останалите билети за щоуто на шведските хард рок легенди, което ще се състои на 15 юни в столичната зала Фестивална, са на цена от 50 лева. Те могат да бъдат закупени в мрежата на Евентим - Магазини Германос, Office 1, Пикадили, Мултирама, Технополис, Jeff, магазини Orange, ОМВ, магазини На Тъмно, Дюкян Меломан, магазин Яко, Usit Colours, както и онлайн на www.eventim.bg

Ентусиазмът сред феновете достигна максимални измерения, след като EUROPE вече официално обявиха датата за концерта си в София на своя уебсайт - https://europetheband.com/

След по-малко от два месеца всички почитатели на скандинавците ще могат да изживеят неповторимата емоция от уникалния им концерт и знаменателни хитове като “Final Countdown”, “Carrie”, “Rock The Night”, “Superstitious” и много други на живо!

Групата ще пристигне у нас в състав: Джоуи Темпест – вокал и китара, Джон Норъм – китара, Джон Ливън – бас, Мик Микели – кийборди и Иън Хогланд – барабани.

Последвайте канала на

904 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини