Как ше ги стигнем

  • 20 април 2012 22:15

  • 392
  • 0
Как ше ги стигнем
©

Близо 20 популярни български музиканти ще се включат в концерта, посветен на творчеството на Тодор Колев. До събитието, в което ще се включи и самият актьор, остава по-малко от седмица.

При първото подобно събитие, което се проведе в клуб "Строежа", Тодор Колев изпълни три песни – "Песен за любимия град", "Фалшив герой" и "Нашият сигнал", а за бис избра "Виолета".

На 26 април в "Mixtape 5" актьорът ще се задържи по-дълго на сцената и ще се включи с шест от емблематичните за него песни. Това са "Жалба за младост", "Самотният човек", "Фалшив герой", "Нашият сигнал", "Песен за любимия град" и "Виолета".

За останалите изпълнения по време на концерта ще се погрижат Рут, Миленита, Димо от ПИФ, Сърмата Хари, Ясен Зердев, Иван Гатев и Джанго Зе, които ще представят "Черно море", "Камион ме блъсна", "Сто кила ракия", "Шуменски влак", "Жена на всички времена", "Автобиография", "Жигули", "Как ще ги стигнем?" и други.

Билети могат да бъдат намерени в мрежата на Ticketstream на цена от 15 лева. Ако количествата не са изчерпани, на входа пропуските ще са по 20.

Източник: TimeArt

Последвайте канала на

392 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини