Изискан танго бал с Gotan Project в София

  • 19 април 2012 22:44

  • 594
  • 0
Изискан танго бал с Gotan Project в София
©

Всички почитатели на тангото ще имат удоволствието да се насладят на аржентинския танц и музика в една стилна тематична вечер на 19-ти май 2012 г. в Гранд Хотел Шератон. Специален гост на събитието ще е един от тримата музиканти, стоящи зад култовите Gotan Project.

Директно от Париж ще пристигне Фелипе Коен Солал със специално подготвен за събитието 3 часов диджей сет, изпълнен със секси ритъма на електро тангото, боса нова и джази неиздавани версии на хитовете на групата, който ще пренесе магията от улиците на Буенос Айрес в София. Организаторите от EventEase са се постарали Танго балът да бъде наистина пищен и са избрали стилните бални зали на Гранд Хотел Шератон.

Милонгата няма да отсъства и ще е основна част в бала на 19-ти май благодарение на студио Тангерин, като селекцията от класическо танго ще бъде поверена на dj el Maquinista. С това не свършват изненадите, защото на събитието ще се предлагат ексклузивни напитки като френското шампанско Моет, аржентински вина и малцово уиски.

Независимо дали сте страстен танцьор на танго, клъбър или просто жадни за едно различни нощнo забавлениe Танго Бал 2012 със специален гост Gotan Project с диджей сета на Фелипе Солал ви очакват в балната зала на Шератон. Изисканите бални рокли и костюми са задължителни, а обувките на високи токчета препоръчителни.
Билетите за събитието са в продажба и са на цени:
- Билет „Ранно пиле“ на цена 15 лв. на телефон 0886 33 33 67
- стандартен билет на цена 20 лв. в мрежата на Eventim.bg
- Deluxe билет с включена чаша шампанско "Моет" на цена 35 лв. в Eventim.bg

Последвайте канала на

594 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини