Нощта на Латинска Америка - трето издание

  • 19 април 2012 22:12

  • 391
  • 0
Нощта на Латинска Америка - трето издание
©

Нощта на Латинска Америка 3 (La Noche del Mundo Latino) стъпва върху предходните две издания като представя в рамките на една вечер (25 Април, сряда) и на един клуб (Culture Beat) музикални стилове от цял един континент.

От автентичните: samba, foro, salsa, merengue и c...umbia до модерните brazilectro, electropical, reggaeton и tango nuevo звукът на Латинска Америка ще пулсира в самия център на София, като сигурен знак за съществуването не само на една географска Америка, а и на една Америка на духа!

Това е една вечер за тези с глобално съзнание, които се чустват у дома си в световните мегаполиси като Ню Йорк, Лондон, Берлин или Париж, където всеки носи уникалните дарове на своята култура и свободно ги споделя с останалите, за да получи в замяна техните дарове...

Създадена от музикалните полиглоти на Global Vision Circle Нощта на Латинска Америка ще ви очарова, разтанцува и пренесе от другата страна на океана, където стотици милиони човешки същества живеят обединени в една различна културна вселена - далечна и все пак разбираема, богата и все пак достъпна. Абсолютно уникална!

Последвайте канала на

391 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини