На Трифон Зарезан Въргала разкрива тайни за своите любови

  • 12 февруари 2020 10:33

  • 936
  • 1
На Трифон Зарезан Въргала разкрива тайни за своите любови
© личен архив

Защо алкохолизма прилича на неизлечимата лудост да се влюбваме – откровенията на Въргала в светивалентиновски спектакъл навръх Трифон Зарезан! Въргала разказва нечувани и невъобразими пикантерии от интимния си живот и любовния си опит.

Ако искате да се уверите, че половинката ви ще издържи и най-непоносимите провокации, заведете я на театър!

На 14 февруари в театър „Сълза и смях”, неуморимият Въргал ще сподели тайни от любовния живот на Карамфилов и други персонажи, с които съжителства под една кожа и дели екран и сцена повече от петдесет години.

По случай комбинирания празник – Трифон Зарезан и Св.  Валентин, той преосмисля посланията на моноспектакъла си.

Този месец актьорът отбеляза една година от премиерата на „Мемоарите на един въргал“. От тогава комикът с нежно сърце и здрав черен дроб, обиколи няколко държави в Европа и почти всички градове в България, като всеки път променя съдържанието и си припомня нови събития и факти от делириумното /по собствените му думи/ битие. Този път е решил представлението да е посветено на двата празника. Ще разкаже случки от личния си живот, несподеляни досега, свързани с най-сладките и коварни опиянения, това от любовта и другото – от алкохола. (Ще разкрие истини от първа ръка, за случки приписвани му от медиите).

След представлението в София, спектакъла ще се представи и пред нашите сънародници на 22 февруари в Кьолн.

Защо Любовта е най-коварният наркотик и как да прецакаме пожизнената напаст? За цената на мачовския ербаплък и как и най-изпеченият играч си е малко прост при челен сблъсък с женската немощ, която поваля и зашеметява по-неспасяемо и от най-силния скоч. Алкохолния градус или химичната експлозия от взаимодействие със субект от противоположния пол е по-смъртоносния риск? Само част от въпросите, на които ще се търси отговор - до дъно! И от сърце!

Свети Валентин, който се събуди като Трифон Зарязания или „Мемоарите на един Въргал”, но с бележки под черта, подробности и детайли за Силвето, Джани, Ани, Мария, Йоана и ... нека спрем до тук!

СЪЛЗА И СМЯХ на 14 ФЕВРУАРИ от 19 часа.

 (билети на касата на театър „Сълза и смях” и на сайта на тeатъра /salzaismyah.bg/)

Участват:

Владислав Карамфилов - Въргала

Верислав Димитров – Ферди

Визуализация и сценични ефекти: Димитър Лефтеров

Художник костюми: Ани Владимирова

Последвайте канала на

Novini.bg
936 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Петров

2020.02.12 | 14:57

1

Здравейте , вижте тази игра , забавна е!
https://golden-farm.biz/?r=1346879

Добави коментар

Водещи новини