Културно ли е да поздравиш Криско за рождения му ден?

  • 14 май 2017 09:21

  • 18134
  • 5
Културно ли е да поздравиш Криско за рождения му ден?
© бтв

Културният министър Боил БановБоил Банов Боил Банов е министър на културата. Роден е на 26 май 1971 г. в София. Завършва „Режисура за говори за първи път след бурното недоволство срещу него, след като поздрави рапъра КрискоКрискоКристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и автор за рождения му ден. Някои културни дейци дори му поискаха оставката.

В телевизионно интервю по бТВ Банов не скри неудобството си от ситуацията. Той дори заяви, че вероятно ще спре практиката за изпращане на поздравителни адреси. И предвартелно се извини на много свои колеги, които няма да уважи за рождения им ден. Културният министър обясни, че е изпратил поздрави на КрискоКрискоКристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и автор, защото е искал да промени начина, по който се дават поздравителни адреси. По думите му Министерство на културата е много затворена институция, която той иска да либерализира.

"Според мен възможността всеки един артист да има минималне достъп до Министерство на културата е важно. Държа да разкрепостя практиките и да дам възможност на много хора да усетят, че към всеки един от тях има отношение", каза Банов.

Той обясни, че не познава лично КрискоКрискоКристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и автор и не слуша музиката, която прави. Чувал е някои от песните му само по телевизията.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
18134 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Дриско

2017.11.13 | 05:42

5
Криско е национална ценност! Трябва да се гордеем с Криско! Той трябва да бъде нареден между Ботев и Вазов !!! Неговото творчество необратимо затъпява младежта, което е и приоритет на правителството. Тъп народ лесно се манипулира!
Ввв

2017.11.13 | 05:42

4
Абе не знам защо,но този ми прилича на мутра,а те го сложили за министър на културата
evreina

2017.11.13 | 05:42

3
krisko e jiv bokluk, evropa ni sajeli
yujdldh-DJIN

2017.11.13 | 05:42

2
какъвто е този на снимката/на никому -известен с нещо с културна дейност/ по физиономия си приличат на онези от мутренските среди..............и от къде се намери този министер-и как бойко ги намира все такива *министри *-вземи единия -удари другия*...........ПАЗИ БОЖЕ -БЕДНА БЪЛГАРИЯ
Roslan

2017.11.13 | 05:42

1
Bastun prost, kato vsi4ki v GERB=GROB!

Добави коментар

Водещи новини