Министърът на културата честити рождения ден на Криско (снимка)

  • 12 май 2017 13:50

  • 16361
  • 2
Министърът на културата честити рождения ден на Криско (снимка)
© Булфото (Архив)

Министърът на културата Боил БановБоил Банов Боил Банов е министър на културата. Роден е на 26 май 1971 г. в София. Завършва „Режисура за изненада всички, след като изпрати поздравителен адрес до рапъра КрискоКрискоКристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и автор. Поводът е рождения ден на музиканта, който беше вчера. КрискоКрискоКристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и автор навърши 28 години.

Изпълнителят на "Видимо доволни" се похвали лично във фейсбук с писмото от министъра.

"Бъдете здрав и вдъхонове", пожелава Банов на КрискоКрискоКристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и автор.

В социалните мрежи пък веднага се породи дискусия дали рапърът покрива критериите за култура, за да получава честитка от министъра. "Евала пък на Министъра на културата, че е поздравил КрискоКрискоКристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и автор. Това май е един от двата (КИЛАТА, МАЙКАА) най-популярни хип-хоп певци у нас в момента", написа финансистът Владимир Каролев. Журналистът Драгомир Симеонов пък се зачуди: "Поздрвителен адрес от министъра на културата за рожден ден е едно от най-високите държавни отличия в тази страна! Как така го дават на КрискоКрискоКристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и автор?".

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
16361 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Gast

2017.05.22 | 23:36

2
Cestito i ot mene drisko! Ti si simwol na bulgarshitinata v nacaloto na 21 wek!!! Bravo !!! Inace badi jiv i zdrav!!! Ti ne si vinoven!!!
кикоо

2017.05.13 | 11:35

1
Драгомир Симеонов е такъв боклук пък, на него ли иска да честитят... лай.о такова

Добави коментар

Водещи новини