Deep Zone и Vessy Boneva с грандиозен концерт

  • 16 юни 2015 17:18

  • 1875
  • 1
Deep Zone и Vessy Boneva с грандиозен концерт
©

На 25-ти юни (четвъртък) ще се състои първия от поредицата съвместни концерти на Deep Zone Project и Веси Бонева.

Концертът е озаглавен "Разпалвам микрофоните" и в него ще можете да усетите есенция от репертоара на двата проекта, които ще бъдат представени на живо в по-различни концертни версии. На сцената ще бъдат: вокали – Веси Бонева и Нелина, Dj Dian Solo, китара – Любо Савов, саксофон и синтезатори Светлин Къслев.

Танцовото шоу ще бъде представено от талантливите VS Dance, участвали в едноименната песен на Веси Бонева "Разпалвам микрофоните".

Билети може да се закупят от касите пред общината и на Летния Театър на цена от 5 до 20 лв. Концертът започва в 20:00 часа и се очаква да продължи до 22:30 часа.

Това е част от културната програма на един от най-красивите ни градове и изпълнителите ще очакват всичките си приятели и фенове да бъдат част от този специален проект.

Организаторите подчертават, че Летния Театър се намира в квартал Бунарджика и е възможно объркване с Античен Театър.
На концерта за първи път ще бъде представена съвместната им песен "Летен кадър", която се очаква да бъде един от силните летни хитове.

На 26 юни Веси Бонева ще вземе участие и в проекта на Street Masters "Продължи линията на живота си без дрога".

 

Последвайте канала на

1875 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
сс

2015.06.17 | 10:56

1
тия дееп в гъза не разбраха ли че не трябва да си сменят вокала като носни кърпички а да си сменят тоя дето им пише тъпите песни, в българия има само една група със стил които знаят кои са бтр, по едно време д2 с дичо бяха добри но и те като типични българи се разделиха и сега и едните и другите лъскат бастуна ,а бяха добри ,въобще много бездарници има вместо да се разделяте подобрете се нито сте по актуално нито по слушаеми всичките сте копия на некой друг нямате харизма и собствено излъчване затова не сте успешни

Добави коментар

Водещи новини