Децата от ателие "Прегърни ме" и известни актьори ви канят на театрално приключение

  • 14 декември 2013 13:04

  • 4023
  • 0
Децата от ателие "Прегърни ме" и известни актьори ви канят на театрално приключение
©

Днес, 14 декември 2013 г. (събота), от 15.30 ч. в Експо Баня София /бул. Мария Луиза 16/, децата на ателие "Прегърни ме" канят своите настоящи и бъдещи приятели, и всички желаещи да се забавляват заедно в приключението театър на маса по пиесата на Валери Петров „Копче за сън”.

С тях ще бъдат актьорите Стефания Колева, Весела Казакова, Владимир Димитров и художниците Никола Тороманов, Виолета Халваджиева, Христо Нейков, Ана Тодорова и Аменун Женева. Децата - гости на ателие "Прегърни ме" ще могат да изберат и да се включат в една от двете творчески групи.

В групата на художниците и сценографите, участниците ще изработят декорите, костюмите и аксесоарите. В групата на актьорите, децата ще четат и репетират текста. Накрая, на създадената от самите тях „сцена”, ще изиграят пред гостите в Експо Баня София, /бул. Мария Луиза 16/ истинско представление. За тези, които избират да бъдат само зрители - началото на театралното представление е от 18.00 ч.

Паралелно със заниманията на творческите групи, в залата ще се проведе и традиционния за ателието благотворителен базар "Магазин за един ден”. Гостите ще могат да разгледат и да купят изработени от децата на ателие „Прегърни ме” картини, книжки, картички, кукли и копринени ангели. Освен забавленията на 14 декември до 7 януари 2014 г., в Експо Баня София /бул. Мария Луиза 16/ ще бъде представена изложбата с творби на децата от ателие „Прегърни ме”, сътворени в майсторските класове на художниците Чавдар Гюзелев, Христо Нейков и Никола Тороманов. Веселата, ръчно изработена Коледна украса в изложбената на Roca /бул. Мария Луиза 16/, тази година, също е дело на младите и талантливи художници от ателието и техните приятели.


 

Последвайте канала на

Весела Найденова
4023 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини