Отново винтидж пикник!

  • 14 август 2013 09:18

  • 1389
  • 0
Отново винтидж пикник!
©

След успешното първо издание, тази събота, 17 август, The Smugglеrs Соllеctivе отново организират истински винтидж пикник в сърцето на един от най-красивите столични паркове.

В лятната градина на "Once Upon A Time ... BIBLIOTEKA", Smugglers Swing Club: Vintage Garden Party ще Ви пренесе в Златната Ера на джаза и суинга за един следобед, изпълнен с много музика, танци, прохладни коктейли и винтидж настроение.

Smugglers Swing Club: Vintage Garden Party ще започне в 15ч. Сред поляните и вековните дървета на наскоро реставрираната градина зад Националната Библиотека, посетителите на винтидж пикника ще се върнат няколко десетилетия назад с най-доброто от Swing, Jazz, Rock’n’Roll, Rockabilly и Doo Wop музиката от 20-те години до наши дни, селектирана от DJ-ите от The Smugglers Collective.

Ето и какво ще предложи Smugglers Swing Club: Vintage Garden Party на посетителите си:

- Традиционния винтидж будоар, където дамите ще могат да се преобразят като звезди от Златната ера на Холивуд, с ефектна ретро прическа и грим.

- Щандове с ретро аксесоари, бужута и дрехи на различни столични бутици и винтидж марки. Този път на ретро базара ще се предлагат и плочи и дискове.

- Специална алея с колички за сладолед, пуканки, захарен памук и други вкусотии ще е на разположение на гостите по всяко време

- Изложение на ретро автомобили и мотори

- Втори бар ще предлага разхлаждащи напитки и коктейли на ожаднелите

- Ще бъдат организирани забавни игри за гостите: федербал, скачане на въже, фризби, състезание по дърпане на въже и др.

Посетителите на Smugglers Swing Club: Vintage Garden Party ще могат да се впуснат в дебрите на суинг танците и да научат основни стъпки по време на тематичния Charleston Workshop.

Входът е безплатен. Събитието е достъпно за домашни любимци, при условие, че животното е дружелюбно и добре възпитано. Забранено е внасянето на напитки в рамките на градината!

Последвайте канала на

1389 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини