Кети Гарби обещава впечатляващо видео шоу и най-големите си хитове

  • 09 август 2013 09:24

  • 1148
  • 0
Кети Гарби обещава впечатляващо видео шоу и най-големите си хитове
©

Остават броени дни до концерта на Кети Гарби във Варна. Една от най-известните гръцки певици, пристига за първи път в морската ни столица за едно невероятно шоу в Двореца на Културата и Спорта на 11 август (неделя).

Вратите на Зала Конгресна на ДКС Варна ще се отворят за посетителите в 19ч. Влизането в залата ще става през входове 3 и 4.

Кети Гарби ще излезе на сцената точно в 20 часа, придружена от 6 музиканта. Специално за шоуто си във Варна, певицата идва с видео екран с размери 10х8 метра, с което гарантира, че най-големите й хитове ще са съпроводени от спиращи дъха ефекти.

Минути преди 20 часа, Кети Гарби ще се срещне лично  с 10 от най-запалените си фенове.

Билетите за концерта й могат да бъдат закупени в мрежите на Ticketstream и Eventim в цялата страна: магазините на Office 1 Superstore, M-Tel, Orange, Техномаркет, Пикадили, Germanos, бензиностанции OMV и други, както и онлайн на www.ticketstream.bg и www.eventim.bg. Билети за събитието се продават и в Двореца на Културата и Спорта, Летен Театър Варна, както и театър Българан.

За тези, които не са се сдобили с билет предварително, касата на ДКС Варна ще работи до самия старт на концерта.

Всички фенове под 18 години, трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с  попълнена декларация. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен. Декларацията може да бъде намерена и на входoвете на зала Конгресна на ДКС преди концерта.

Деца до 10 годишна възраст ще могат да гледат концерта напълно безплатно, но задължително с придружител, попълнена декларация и без възможност за запазване на място.

Предстоящото гостуване на Кети Гарби във Варна ще е единствено за страната ни и много специално за феновете на гръцката музика. Певицата обеща да изпълни тоталния си хит “Esena Mono”, както и други популярни парчета като “To Kati”, “Ante Yeia”, “Akouse agori Mou” и други.

Последвайте канала на

1148 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини