Райън О'Нийл и Али Макгроу ще получат звезди на Алеята на славата

  • 12 февруари 2021 12:20

  • 772
  • 0
Райън О'Нийл и Али Макгроу ще получат звезди на Алеята на славата
© Getty images

Малко повече от 50 години след излизането му на екран, звездите на класическия романтичен филм "Любовна история" Райън О'Нийл и Али Макгроу ще получат звезди на холивудската Алея на славата, предаде ЮПИ.

 

От "Парамаунт пикчърс" съобщават, че 79-годишният О'Нийл и 81-годишната Макгроу ще бъдат почетени на виртуална церемония днес, предава БТА. Превъплъщенията в образите на богаташкия син Оливър Барет IV и момичето от работническата класа Дженифър "Джени" Кавилери в "Любовна история" носят номинации на Райън О'Нийл и Али Магроу за "Оскар".

 

Звездите на О'Нийл и Магроу ще бъдат 2692-рата и 2693-тата на прочутата алея в Холивуд. Тази на актьора се намира между звездите на екранната му партньорка и истинската му любов - актрисата Фара Фосет. "Очарованите сме от възможността да почетем Райън О'Нийл и Али Макгроу - звездите на един от най-знаковите романтични филми в историята на киното", казва продуцентката на церемониите Ана Мартинес.

 

Татяна Лолова на 87!

 

Очаква се на виртуалното представяне на звездите на О'Нийл и Макгроу да говори актьорът Томи Лий Джоунс, който прави дебюта си в киното с малка роля във филма "Любовна история", излязъл на екран през декември 1970 г. По случай 50-ата годишнина "Парамаунт пикчърс" тази седмица пускат лимитирана реставрирана версия на лентата на Blu-ray диск.

Последвайте канала на

Novini.bg
772 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини