Филмът за Тръмп с Мария Бакалова ще се бори за "Златна палма"

  • 11 април 2024 16:51

  • 1315
  • 4
Филмът за Тръмп с Мария Бакалова ще се бори за "Златна палма"
© Getty Images, архив

Директорът на кинофестивала в Кан Тиери Фремо и президентът Ирис Кноблох обявиха официалната селекция на 77-ото му издание. В нея попадат българската актриса Мария Бакалова и режисьорът Константин Божанов.

Номинираната за „Оскар” Мария Бакалова се превъплъщава в образа на Ивана Тръмп в биографичния филм „Стажантът” на режисьора Али Абаси. Лентата е включена в конкурсната програма и ще се съревновава за наградата „Златна палма”. В ролята на младия Доналд Тръмп зрителите ще видят румънско-американския актьор Себастиан Стан. Лентата проследява живота на Тръмп по времето, когато е търгувал с недвижими имоти през 70-те и 80-те години на миналия век.

Мария Бакалова не за първи път е в официалната селекция на Кан. През 2021 г. филмът с нейно участие „Жените наистина плачат” на Мина Милева и Весела Казакова беше показан в паралелната секция "Особен поглед".

Мария Бакалова ще участва във филм на продуцентската компания на Силвестър Сталоун

Тази година сред филмите в „Особен поглед” е и „Безсрамните” на режисьора и сценарист Константин Божанов. Филмът е копродукция на Франция, Швейцария и България. В него участват индийски актьори, сред които Мита Васишт, Танмей Данания и Аурошика Дей. Сюжетът разказва за забранената любов между две момичета в строго патриархална страна.

Тазгодишното 77-о издание на кинофестивала в Кан ще се проведе между 14 и 25 май. Председател на журито ще бъде американската режисьорка Грета Геруиг.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1315 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2024.05.25 | 04:58

4
❤️ Г­о­­р­е­­­щ­­­и­­­ ­м­­о­­­м­­и­­ч­­­е­­­т­­­а­­ ­­­в­­­и­­ ­­о­­­ч­а­к­­­в­­­а­­­т ­­­-­ X­­­1­­­8­­­.­F­U­­­N
Тази се бори

2024.04.11 | 17:17

1
единствено за най - голямата грозотия с тъп поглед
божинката

2024.04.12 | 20:22

3
на майка ви знаете къде олигофрени скапани

2024.04.11 | 23:36

2
Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контpoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:----> do.my/aman

Добави коментар

Водещи новини