Комедията "Мисли като мъж" оглави бокс - офис класацията в САЩ

  • 23 април 2012 13:19

  • 2243
  • 0
Комедията "Мисли като мъж" оглави бокс - офис класацията в САЩ
©

Романтичната комедия "Мисли като мъж" на режисьора Тим Стори оглави бокс-офис класацията в САЩ и Канада този уикенд с приходи от продажбата на билети в размер на 33 милиона долара, съобщиха световните информационни агенции.

Лентата по едноименния роман на Стив Харви измести от челната позиция филма "Игрите на глада", който оглавяваше класацията 4 седмици подред.

На второ място този уикенд се нарежда драмата на режисьора Скот Хикс "Талисманът". Главната роля е поверена на звездата от "Училищен мюзикъл" Зак Ефрон, на когото партнират Тейлър Шилинг, ветеранката Блайт Данър, Джо Крест и Адам Лефевър от телевизионния сериал "Закон и ред". Лентата е донесла на създателите си 22,8 милиона долара от продажбата на билети в Северна Америка.

Трети тази седмица е досегашният лидер "Игрите на глада" с 14,5 милиона долара.

На четвърта позиция в бокс-офис класацията в САЩ и Канада през уикенда се нарежда документалният филм на "Дисни" "Шимпанзе" с 10,2 милиона долара. Това е поредният документален проект на киностудията, който е посветен на дивите животни. Този път зрителите се пренасят в джунглите на Уганда и Кот д'Ивоар, където следват съдбата на симпатичното шимпанзе Оскар и неговото семейство.

Пета с приходи от 9,2 милиона долара е комедията "Тройка дебили" , която миналия уикенд бе на второ място.

Последвайте канала на

2243 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини