FKA Twigs ще изиграе Мария в хорър филм за Иисус Христос

  • 09 май 2024 15:57

  • 795
  • 1
FKA Twigs ще изиграе Мария в хорър филм за Иисус Христос
© Getty Images (архив)

Британската певица Талия Барнет, по-известна със сценичното си име FKA Twigs, е избрана да изиграе ролята на Мария – майката на Иисус Христос, в нов филм за Спасителя.

Лентата ще носи заглавието „Синът на дърводелеца“, а режисьор ще бъде роденият в Египет, но израснал в Лондон Лотфи Нейтън. В ролята на малкия Христос пък ще се въплъти Ноа Джюп.

За създаването на сценария на филма Нейтън е решил да стъпи върху апокрифното Евангелие на Свети Тома от II век сл. Хр, който разказва за детството на Исус.

Какъв е бил Иисус – бог или човек?

Според официалния анонс на филма „Синът на дърводелеца“ ще разкаже мрачната история на семейство, което трябва да се скрие в Египет в разцвета на Римската империя. Синът, известен просто като Момчето, изразява съмнения заради друго мистериозно момче, което го кара да се бунтува срещу своя настойник, който е известен като Дърводелеца. Именно в този момент Детето разкрива вродени сили и съдба извън неговото разбиране. Докато упражнява собствената си сила, Детето и семейството му стават мишена на ужаси, естествени и божествени.

Снимките на „Синът на дърводелеца ще започнат още това лято, а в ролята на Дърводелеца ще влезе холивудската знаменитост Никълъс Кейдж.

Последвайте канала на

Владимир Василев
795 1

Коментари 1

Добави коментар

2024.05.09 | 18:02

1
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

Добави коментар

Водещи новини