Джордж Р. Р. Мартин: Драконите се завръщат

Създателят на „Игра на тронове“ Джордж Р. Р. Мартин потвърди в дълга публикация в своя блог, че драконите наистина се завръщат.

Преди дни от НВО съобщиха, че подготвят нов сериал с име „Домът на дракона“, който е от света на „Игра на тронове“, и се развива преди оригиналната история, проследявайки събитията около дом Таргариен.

„Имаме зелена светлина за още едно шоу по „Игра на тронове“. И не само за пилотен епизод, а за цял сезон с 10 серии“, пише Мартин.

Той пояснява, че историята ще се развива няколко века преди „Песен за огън и лед“ и ще е базирана върху „Огън и кръв“.

„Новите епизоди са поверени на двама страхотни режисьори – Раян Кондал и Мигел Сапочник. Името на Мигел не е непознато за почитателите на „Игра на тронове“ – той е режисирал пет епизода и има награда „Еми“ за работата му по „Битката на копелетата“, пояснява Мартин.

На Сапочник е поверен първият епизод от „Домът на дракона“. Раян Кондал е близък приятел с Марин и почитател на „Игра на тронове“ „Той е страхотен сценарист и фен на книгите ми много отпреди да се срещнем“, казва Мартин, предаде БТВ.

В блог поста си създателят на „Игра на тронове“ разкрива също, че предложил „Домът на дракона“ на НВО много по-рано. „Това беше първото предаване, което им предложих като наследник на „Игра на тронове“ още през лятото на 2016г.“, казва той.

Въпреки това авторът така и не разкрива никакви подробности около историята, нито кои актьори ще се превъплътят в главните роли.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Филми

още

Анкета

Колко чаши кафе пиете на ден?

Колко чаши кафе пиете на ден?

Избрано от Интернет