2 зодии, които отмъщават жестоко и рядко прощават

  • 19 април 2024 12:57

  • 4769
  • 1
2 зодии, които отмъщават жестоко и рядко прощават
© pixabay

Това са 2-те зодии, които рядко прощават, но отмъщават жестоко, а доколко е справедливо, това е друг въпрос.

Телец 

Добри са, мили са, дават много от себе си, но някой настъпи ли ги, следва апокалипсис. Телците не харесват несправеливостите и не могат да търпят нещо да не е наред или някой да им приписва вина.

Представителите на тази зодия са миролюбиви същества по природа, но никой не бива да тества границите им, защото после горчиво ще съжалява.

В тях се води вътрешна битка – да отвърна или да замълча. Колкото пъти мълчат, толкова пъти, умножено по пет отвръщат след това.

Телците си знаят цената и никога не позволяват някой да се държи лошо или да си играе с тях. Тяхното най-силно отмъщение е тоталното игнориране и зачеркване на личността на всеки, който ги е предал веднъж.

Тази зодия удари джакпота, реки от пари текат към джоба ѝ

Козирог

Козирозите са особени характери, с които попринцип трудно се спогаждаш. Те не харесват който и да е, за да станеш близък с тях, трябва да отговаряш на 9 от техните 10 представи за това какъв трябва да бъде човекът до тях.

Представителите на тази зодия хапят особено коварно, но никога непредизвикано. Те отмъщават на секундата и добре знаят как – така, че да заболи най-много, пише bubolechko.com.

Представата им за света е, че каквото сториш на другите, това ти се връща и на теб. Козирозите често отмъщават и за други близки на сърцето им хора, ако видят, че някой се държи непочтително и нечестно с тях. Истинска подкрепа са за приятелите си.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
4769 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.05.25 | 07:21

1
❤️ Г­о­­р­­­е­­щ­и­­ ­­м­­­о­­­м­и­ч­­е­­­т­­­а­ ­­в­и­­­ ­­о­­­ч­­а­­к­­в­­­а­­т ­­­-­­­ X­­1­­8­­.­­­F­­­U­­­N

Добави коментар

Водещи новини