Днес лунната енергия събужда огромни сили, които трябва да бъдат отправени към съзидание

  • 22 декември 2023 06:51

  • 5847
  • 0
Днес лунната енергия събужда огромни сили, които трябва да бъдат отправени към съзидание
© Pixabay

Луната е в знак Телец  от 04:51ч до 10:16ч на 24 декември

Търпението нараства, увеличава се силата на волята. Това е чудесно време за решаване на практически въпроси. На преден план излизат материалните интереси и предпочитания. Добре е да се отложат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и съобразителност. Лунното влияние прави хората по-упорити и напористи. Шопингът добре се отразява на психиката. Напълнете дома си с аромати на бергамот и ванилия.

За жените - Можете да оскубите веждите и да направите татуировка на веждите и контура на устните. Почистете в дълбочина лицето си. От кремовете изберете тези, които съдържат екстракти от водорасли. Подходящи са маски за лице на основата на плодове и зеленчуци - банан, боб, картофи и овесени ядки. Лосионът може да се направи с лимон, жълтък и сметана.

Да се избягва пиенето на студени напитки, както и викането. Уязвими са гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза.

Лунен календар: продължава 10 лунен ден до 13:40ч

Хубав и щастлив лунен ден. Енергията на деня е в разгара си, ободряваща и освежаваща, все по-динамична и многостранна. Благоприятно време за творчество и духовно търсене. Всички дела сега вървят добре. Продуктивни ще са пътуванията и преговорите.

Енергията на луната от десетия ден е подходяща за привличане на земни блага и подобряване на материалната ситуация, но има реципрочен принцип. За да получиш нещо в бъдеще, трябва да дадеш нещо сега: енергия, време, пари.

В 10 лунен ден става включване към егрегора на семейството. Благоприятно за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и контакти. Добре е да отделите време за близки, децата си, семейството си. Денят е свързан с традициите, рода, семейството, кармичната памет. Ако имате възможност, отпуснете се в близост до водоизточници.

Следва 11 лунен ден от 13:40ч на 22 декември до 14:06ч на 23 декември

11-ият лунен ден преминава под влиянието на стихиите Огън и Земя. Енергията на този ден е силна, тежка и царствена и монументална, като величествена блестяща корона. Лунната енергия се слива със силите на Земята в едно цяло и дарява човек с много енергия. В него се пробужда огромна сила, която трябва да бъде отправена към съзидание. Чувства се изпълнен със сила, самоувереност, ентусиазъм и желания за действия.

Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Не се препоръчва пасивност и заседнал начин на живот, но и да се претоварвате е неуместно. Да не се предприемат рисковани действия. Бъдете предпазливи и внимателни във всички дела.

Заболявания започнали през времето на 11 лунен ден протичат тежко и продължително. Трудно се поддават на лечение. Това засяга предимно жените. Всяко медицинско вмешателство заради неприятни последици трябва да бъде особено внимателно и минимално.

По време на 11-ия лунен ден се препоръчват очистителни процедури на дома и тялото. Ефективно изчистване може не само физическо, но и духовно чрез четете молитви, мантри.

Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна и трябва да се направлява в съзидателна практическа дейност. Ден опасен за взаимоотношенията. Да се избягват спорове и скандали. Не е ясно кое действие до какво може да доведе. Дори невинно казана дума може да предизвика пристъпи на гняв. Реакциите са непредсказуеми.

Правете любов за удоволствие, не сдържайте емоциите. Секс само по взаимно желание, не по задължение или да се отбие номера. В противен случай рискувате да влошите здравословното си състояние и да не получите никакво удовлетворение.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5847 0

Свързани новини

Водещи новини