Денят има тежка и нестабилна енергия

  • 06 декември 2023 06:08

  • 3280
  • 0
Денят има тежка и нестабилна енергия
© Pixabay

Луната е намаляваща фаза, в знак Дева до 18:36ч на 6 декември

Днес Луната има своите плюсове и минуси в сферата на работа. Това е благоприятен лунен ден за монотонна работа, но не е подходящ за работа, която е свързана с динамика и новости. Откажете се от въвеждането на нови методи и стратегии, не се захващайте с мащабни проекти в този ден. 

В дните на Девата хората са практични, рационални и педантични, прави ни по-отговорни и дисциплинирани. В този момент можем по-лесно да изпълняваме работа, която изисква голяма прецизност на действията, внимание и концентрация. Днес е неблагоприятен ден за пътувания, с изключение на кратки пътувания.

 Уязвими са кожата, нервната система и целия стомашно-чревен тракт без правото черво. Днес прегледите на устната кухина и зъбните са ефективни - те ще помогнат да се идентифицират най-скритите недостатъци на зъбите и да се направи точна диагноза.

Луната е на празен ход от 15:51ч до 18:36ч. Не се препоръчва да се предприема нищо важно.

В 18:36ч Луната преминава във въздушния знак Везни.

Лунен календар: 23 лунен ден от 00:38ч на 6 декември до 01:40ч на 7 декември

Денят има тежка, нестабилна енергия, в следствие, на което са характерни прояви на агресия, насилие, разрушение, необратими промени. Често е наричан ден на квадрата или кръста, защото е напрегнат и опасен. Човек има усещането, че нещата се случват не по неговата воля.  Добре е за довършване на започнатото. Въздържайте се от бизнес дела. Не е подходящо за никакви начинания. Избягвайте да рискувате. Постарайте се колкото може по-малко да общувате. Време за въздържание и спокойствие. Трябва да имате самоконтрол и когато се създаде неприятна ситуация, по-добре да отстъпите. Не се поддавайте на провокации. Избягвайте да влизате в пререкания, спорове и конфликти. Може да ви се стори, че другите сами създават спорове, конфликти и провокират скандали.

В много отношения двойствен ден. Може да се появи желание за бездействие, апатия и мързел, може да изглежда, че всичко изпада от ръцете ви и нещата не искат да се развиват добре. Много подходящ ден за почивка и разтоварване. Добре е за генерално почистване на дома, да се освободите от всичко старо и излишно.

Наблюдава се спад в жизнената сила и енергия. Могат да се проявят хронични заболявания. Ако заболеете в този ден, това ще продължи дълго. Подходящо е за процедури по изчистване на организма. Увеличава се опасността от травми.

Отношенията в семейството може да се окажат твърде напрегнати, тъй като сега е трудно да се съхрани дипломатичност  и хармония. Категорично е противопоказен секса, тъй като в този лунен ден води до силно физическо и емоционално изтощение.

Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности.

Покупки – Неблагоприятно време. Единственото, което може да се купува е спортен инвентар.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3280 0

Свързани новини

Водещи новини