Енергията на деня е не само активна, но и агресивна

  • 24 ноември 2023 06:00

  • 1789
  • 0
Енергията на деня е не само активна, но и агресивна
© Pixabay

Луната е в знак Овен до 22:30ч на 24 ноември

Този период се определя като време на целеустременост и оптимизъм. Хората са обладани от дух на енергичност, ентусиазъм, действията се основават повече на порива, отколкото на разума. Необходимо е да се засили самоконтрола, чувството за хумор и самоиронията. Получената енергия силно изостря емоциите. Нашите чувства през този период лесно биват наранени. В дните, когато Луната е в знак Овен, раздразнителността, избухливостта и дори агресивността се засилват.

Уязвима е главата и мозъка. Зачестяват инсултите, главоболията. Да се избягва всякакво напрежение. Очите да не се напрягат и да се сведе до минимум работата с компютър, четенето и гледането на телевизия.

Луната преминава на празен ход от 19:41ч до 22:30ч., след което влиза в знак Телец.

Лунен календар: продължава 11 лунен ден до 15:12ч

Един от най-силните енергийно дни. Космическата енергия е в състояние да събуди в човек скрити резервни сили и напълно да го преобрази. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Не се препоръчва пасивност, но и да се претоварвате е неуместно. Трябва да се внимава да не се  вършат лекомислени постъпки. Да не се предприемат рисковани дейности. Сега може да се започват само такива дела, които изискват пълна физическа и психическа отдаденост. Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна. Да се избягват разрушителните дейности. Пренасочете енергията си към конструктивни практически дела. Противоречивост и нееднозначност ще преобладават през деня. Всичко трябва да се прави с голямо внимание. Най-важното нещо сега е максималната концентрация върху духовната сфера.

Мощни сили се събуждат в човешкото тяло и ако не знаете как да се справите с тях, можете неволно да си създадете проблеми. Ако възникне болест в 11 лунен ден, това е сигнал, че не обичате достатъчно тялото си. Болестите в този период за мъжете са незначителни, а при жените могат да доведат до усложнения.

Периодът е подходящ за активно физическо натоварване. Да не се предприемат рисковани действия. Бъдете предпазливи и внимателни във всички дела. Според поверията за този лунен ден - падащи ножове, вилици предупреждават за опасност. Контактът с насекомите не се препоръчва (сега не можете да ги убивате).

По време на 11-ия лунен ден се препоръчват очистителни процедури на дома и тялото. Ефективно изчистване може не само физическо, но и духовно чрез четете молитви, мантри.

Можете да се грижите за близките, да им давате подаръци и като цяло да изливате любовта си върху други хора, колкото е възможно повече. Ден опасен за взаимоотношенията. Да се избягват спорове и скандали. Не е ясно кое действие до какво ще доведе. Дори невинно казана дума може да предизвика пристъпи на гняв. Реакциите са непредсказуеми.

Правете любов за удоволствие, не сдържайте емоциите. Секс само по взаимно желание, не по задължение или да се отбие номера. В противен случай рискувате да влошите здравословното си състояние и да не получите никакво удовлетворение.

Следва 12 лунен ден от 15:12ч на 23 ноември до 15:37ч на 25 ноември

Ден, в който са противопоказни отрицателните емоции и не трябва да се натоварва сърцето. Избягвайте да се оплаквате от съдбата си. Може да заседнете в това състояние за дълго. Знайте, че всичко, което се случва е само за по-добро. Приемете достойно и спокойно своята съдба. Не е добре да се ядосвате и гневите.

Седмичен хороскоп от 20 до 26 ноември

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
1789 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини