Седмичен хороскоп от 20 до 26 ноември

  • 20 ноември 2023 09:37

  • 3729
  • 0
Седмичен хороскоп от 20 до 26 ноември
©
Слушай новината Слушай новината

Астро-аспекти

На 20 ноември Слънце секстил Плутон

На 22 ноември Марс секстил Плутон

На 22 ноември Слънцето влиза в Стрелец

На 23 ноември Слънце квадратура Сатурн

на 24 ноември Марс влиза в Стрелец

На 25 Марс квадратура Сатурн

Луната през седмицата се движи през знаците –  Водолей, Риби, Овен и Телец

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 23 (след 14:50ч), 24, 25, 26 (до 16:00ч)

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 23, 24, 25 (до 15:30ч), 26 (след 16:00ч)

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

20.11. 12:51 - 20.11. 16:30

22.11. 17:11 - 22.11. 19:21

24.11. 19:41 - 24.11. 22:30

26.11. 23:53 - 27.11. 02:41

Овен – Професионалната самореализация ще излезе на преден план. Можете да си поставите важни цели – ще изберете най-оптималните начини за постигането им. Не се изненадвайте, ако се окажете в светлината на прожекторите на колегите и ръководството си. Пазете се от задкулисни интриги, завистливите хора не спят. Проблемите в живота ви могат да бъдат причинени и от неправилна комуникация, която може да доведе до недоразумения главно в работата, но и в личния ви живот. Ако възникнат трудности в междуличностните отношения, не реагирайте прекалено. Обърнете повече внимание на здравето си.

Благоприятни дни – 20

Бъдете внимателни – 23, 24

Телец – Планетното влияние може да повдигне духа ви. Лесно ще възприемете идеи, които ви изпълват с ентусиазъм.  Ако сте имали някакви съмнения, те ще изчезнат тази седмица. В края на краищата ще има много хора, които искат да си сътрудничат с вас.  Ще намерите отговор на важен въпрос, който отдавна ви вълнува. Заемете се с несвършените задачи в работата, изясняване на отношения със семейството, помирение след спор с партньора. Започнете постепенно да прочиствате живота си от всичко ненужно и излишно.

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни – 20, 25, 26

Близнаци – През този период може да срещнете случаи на невероятни съвпадения или чист късмет. Приемете сериозно тези дарове на съдбата и не забравяйте искрено да ѝ благодарите за тях. Следете внимателно здравето си, не пренебрегвайте хронични заболявания и избягвайте инфекции и настинки. Ако сте без партньор, пазете се от започване на връзка с обвързани лица. Това ненужно би довело до проблеми в живота ви. Този период ще е подходящ за вас да създадете пространство за себе си и да се научите да релаксирате в тишина и уединение.

Благоприятни дни – 20, 23, 24

Бъдете внимателни – 21, 22

Рак – Бъдете готови за психологически изпитания: голяма част от това, което ще се случи, ще ви накара да изпитате най-силните емоции, не винаги леки и ярки.  С необходимата доза интуиция и мъдрост, ще имате способността да съветвате и насърчавате другите. Пазете се от конфликти, дължащи се на неразбиране на вашите думи и действия, защото може да се появи напрежение във вашата връзка и любовни отношения. Не вземайте решения импулсивно, включете рационалността си. Резултатът няма да закъснее.

Благоприятни дни – 21, 22, 25, 26

Бъдете внимателни – 23, 24

Ден, в който може да станат непредвидени неща, да настъпят неочаквани промени

Лъв – Пригответе се да се реете в небето на крилете на вдъхновението. Използвайте това подходящо време, за да развиете творческите си проекти. Първата половина на седмицата ще ви е по-леко и безгрижно, но след това ще почувствате тежестта на отговорностите, с които трябва да се справите. Осъзнайте обаче, че животът ви има и положителна страна. Отделете повече време на семейството и приятелите си, време е да организирате някакво семейно събиране, за да обедините близките.

Благоприятни дни – 23, 24

Бъдете внимателни – 20, 25, 26

Дева – Не подценявайте важността на възложените задачи и отдайте дължимото внимание на качеството на работата. Вашата земна природа ще се прояви особено ярко през този период. Ще можете успешно да решите всички въпроси, свързани с пари и финансови перспективи. Ще трябва да се борите малко със себе си, със склонността си да пазарувате. Звездите насърчават само разумното пазаруване, тъй като вероятно искате да купите неща, които ще направят живота ви по-уютен и удобен.

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете внимателни – 21, 22

Везни – Погледнете на събитията, които се случват оптимистично. Особено, ако става въпрос за кариерата ви. Най-накрая в живота ви ще се появи нещо ново и обещаващо. Вие обаче ще трябва да преодолеете съпротивата на средата си. Очакват ви дни, изпълнени с оптимизъм и повишена активност. Споделянето на заниманията, които харесвате, с хората, които обичате, ще бъде алфата и омегата на доброто ви настроение през следващите дни. Старайте се да изпитате повече забавление и радост в живота си.

Благоприятни дни – 20

Бъдете внимателни – 23, 24

Скорпион – Несъответствия и вътрешни колебания ще ви съпътстват през цялата седмица. Бързо попадате под колебанието за хората и получената информацията. Затова можете да променяте намеренията и мненията си на всеки час, ще станете непредсказуеми. Стегнете се, ако не искате да хабите енергията си. Нека само близките ви знаят какво се случва вътре във вас, за останалите носете маската на самоуверен човек. Тази седмица имате възможност да постигнете известен напредък, дори ако все още търсите работа.

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни – 20, 25, 26

Стрелец – Силата на енергиите се отразява и на вашия зодиакален знак. През първата половина на тази седмица няма да се случи нищо необичайно, но затова пък втората половина може да бъде по-вълнуваща. Спокойствието и лоялността са единствената правилна тактика при общуването с колегите. Трябва бързо да се освободите от някаква ситуация, която ви притеснява. Правете нещата според възможностите си и животът ще ви възнагради със задоволство. Звездите предлагат спокоен, обмислен и практичен подход към решаването на всякакви проблеми. Това е много по-разумно от прибързаните решения.

Благоприятни дни – 20, 23, 24

Бъдете внимателни – 21, 22

Козирог – Хладнокръвният подход може напълно да ви отърве от чуждото влияние. Просто трябва да се дистанцирате от всякакви провокатори. Най-вероятно имате по-важни неща за вършене, така че игнорирането на коментарите на други хора ще бъде най-доброто решение. Могат да се обострят някои хронични заболявания. Обърнете си по-специално внимание, старайте се да ограничите физическия и нервния стрес до минимум. Някои планове насрочени за тази седмица, ще трябва да бъдат отменени и отложени за друго време.

Благоприятни дни – 21, 22, 25, 26

Бъдете внимателни – 23, 24

Водолей – През идната седмица наистина ще бъдете образец на дипломация и толерантност. Желанието да се запази мира около вас и да се заглушат съществуващите проблеми може да надделее над необходимостта да се покаже недоволство, особено по някой деликатен въпрос. Трябва да намерите разумен баланс, който ви позволява да обсъждате въпросите, които ви засягат, като същевременно вземате предвид чувствата на другите хора. Помислете за това: какво ви вълнува най-много? Съсредоточете се върху това как да го направите част от живота. Ако упорствате, всичко ще се нареди.

Благоприятни дни – 23, 24

Бъдете внимателни – 20, 25, 26

Риби – Често ви използват да поплачат на вашето рамо други хора – причината за това е вашата съпричастност. Но през тази седмица звездите ви съветват да промените навиците си. Живейте по-затворен живот, не допускайте случайни хора. Не е нужно да обяснявате нищо на никого, а също така имате право на тайни, за които не искате да разказвате на никого. Самите вие имате нужда да захвърлите собствения си емоционален товар, който носите със себе си. Крайно време е да освободите душата си от негативните чувства.

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете внимателни – 21, 22

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3729 0

Свързани новини

Водещи новини