Ден, в който може да станат непредвидени неща, да настъпят неочаквани промени

  • 20 ноември 2023 06:22

  • 2592
  • 0
Ден, в който може да станат непредвидени неща, да настъпят неочаквани промени
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Водолей до 16:30ч на 20 ноември

Душата има нужда от нещо по-вълнуващо. Възможни са изненади. Собствените действия, поведението на други хора могат да бъдат доста неочаквани и необичайни. 

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Луната е на празен ход от 12:51ч до 16:30ч. През това време избягвайте да се занимавате с важни дела. 

В 16:30ч Луната преминава във водния и мистичен знак Риби до 19:21ч на 22 ноември.

Засилва се мечтателността, привлича ни тайнственото и мистичното. Уязвими са ходилата на краката. Да се избягват по възможност лекарствата и да се внимава с тях. Трябва да се знае, че сега алкохолът, цигарите, лекарствата и наркотиците влияят по-силно от друг път.

Лунен календар: продължава 7 лунен ден до 13:40ч на 20 ноември

7-ият ден от лунния месец активира магията на звуците, които могат да вдъхновяват и оживяват, но и да смачкват и рушат. Думите могат да галят като перце и да режат като нож. Внимавайте с думите си, защото всяка дума, която изречете има голяма сила. Казаното може да провокира нежелани събития в настоящето и бъдещето. 

Всяка лъжа сега може да причини сериозни неприятности и проблеми. Не отправяйте клетви, не критикувайте, не ругайте. Не предизвиквайте и другите да изричат негативни думи срещу вас. Полезно е да се занимавате с духовни дела и практики. Създайте положителна атмосфера около себе си и се предпазвайте от негативност. 

Казаното днес може да провокира нежелани събития в настоящето и бъдещето

Това е добър ден за всяко начинание. Можете да се посветите на домакинска работа или просто да се отпуснете. Можете да проявите малко физическа активност, но не претоварвайте тялото. Тялото не трябва да се преохлажда, тъй като е голяма вероятността да се прихване простуда.  Белите дробове, гърлото, гласовите връзки сега са най-уязвимото място, но всички заболявания, получени в този ден, бързо ще ви напуснат. 

Избягвайте спорове и други негативи. Обърнете внимание на думите, които сте казали на сън или някой друг ви е казал. Над тях трябва да поразмишлявате. Правилното им възприемане може да измени вашия живот или да внесе необходимата корекция, за да бъдете успешни и щастливи.

Следва 8 лунен ден от 13:40ч на 20 ноември до 14:05ч на 21 ноември

Съответства на стихията на огъня и на преображението. Символ на деня е митичната птица Феникс, която изгаряйки, всеки път възкръсва от пепелта. Същото се случва и с човека, както на психическо, така и на клетъчно равнище. 

Активен ден, в който могат да настъпят непредвидени събития. Ден на промените. Време за втори шанс, второ дихание. Може да възродите старите проекти, да ги облечете в нова форма. Ден за трансформация, алхимия и преображение. В този ден могат да възникнат нерешени и забравени проблеми, да напомнят за себе си стари дела, затова е важно бързо да умеете да отреагирвате. Не трябва да им оставяте време за развитие. За по-бавните хора времето е неблагоприятно, затова те трябва да проявят малко повече активност. 

Нежелателно е да се гневите и да се нервирате в осмия лунен ден. Старайте се да не повишавате глас, да не се сърдите, да не обиждате. Не допускайте у вас да се появят негативни емоции. Необходимо е да запазите спокойствие. Избягвайте места, където има много хора. Лесно може да възникне емоционално напрежение.  Пълното уединение също не се приветства. Добре е да се прекара денят в тесен кръг от близки, приятели, хора със сходни разбирания. 

Не се препоръчва нито секс, нито подстригване. 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2592 0

Свързани новини

Водещи новини