Един от благословените дни, в който към земята идва мощен енергиен поток

  • 19 октомври 2023 05:52

  • 8068
  • 0
Един от благословените дни, в който към земята идва мощен енергиен поток
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната в знак Стрелец до 04:56ч на 20 октомври

Денят се отличава със стремеж към премереност и ред. Хората сега са по-философски настроени, стават по-изпълнителни към препоръки. Пробуждат се такива качества като щедрост, великодушие, решителност. Появява се желанието да се учат и поучават другите, да се предават опит и знания, всеки иска да дава съвети и да помага. Засилва се чувството за справедливост, честност, желание да защитим близки и приятели, по-слабите и беззащитните. Нараства потребността от движение, занимания с фитнес или спорт, физически труд, желание за пътуване. Социалния и обществения живот се активизират. Сега лесно се усвоява всякаква информация. Ограниченията се понасят трудно. Ентусиазмът, но и недоволството от определени неща, са движещите сили за промяна.

Уязвими са тазовата и бедрената кост, седалищният нерв, като и вените, черен дроб, жлъчен мехур, кръвоносната система. Не натоварвайте черния дроб с алкохол и мазна храна.  Не трябва да се ядат ябълки, може да предизвикат разстройство на стомаха. Каквото и добро да направите за тези части на тялото, днес е двойно по-ефективно. Това, което натоварва бедрата и гръбначен стълб, има по-вреден ефект, отколкото в други дни. 

Сауната, топлите вани и масажите ще ви се отразят добре, схванатите мускули и стави ще се отпуснат. Направете си педикюр и масаж на краката. Топлата вана за крака ще ви се отрази добре. Смесете солите за вана и няколко капки етерично масло във водата. След това си починете с вдигнати крака. Подхранващите маски за лице и деколтето ще бъдат много ефективни в този ден. подходящо е да опушите стаите, които обитавате със салвия.

Лунен календар: 6 лунен ден от 12:51ч на 19 октомври до 13:55ч на 20 октомври

Първият от “благословените дни”, в който към земята идва мощен енергиен поток. Това е положителен ден, свързан с красота, любов, радост, интуиция, миризми и звуци. Ден на интуитивното знание. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци. Символът на този ден е жерав в небето, олицетворяващ благородство, мъдрост и справедливост, високи цели. Образът му също се свързва с плодородието, смятайки го за пратеник на реколтата, носещ дъжд. Допълнителен символ са облаците. Обърнете внимание на облаците в небето. Например леките и въздушни облаци обещават добър ден. Но тъмните облаци съобщават за дисхармония. Това не се отнася лично до вас като предсказание, а за мястото, където се намирате.

Това е най-спокойният и мирен ден, дори пасивен, не предполага никакво суетене и активни действия. Добре е да се посвети на самоусъвършенстване. Идеален ден за духовни практики и общуване с духовни наставници.

Ден за любов, смирение и прошка. Нашето вътрешно Аз трябва да бъде в хармония с външния свят. Може да медитирате, да палите благовония или да приемете ароматерапевтичен масаж. Да се отдели внимание върху аурата на деня. Постарайте се да не нарушавате неговата мека атмосфера с битови скандали, да не изпускате нервите си. През това време не трябва да изразявате недоволството си от живота, от обстоятелствата, от себе си или другите. Всичко трябва да се приема такова, каквото е. Не тормозете мисълта си с житейски грижи. Уязвимо е гърлото. Трябва да се пази от простуда, от крещене.

В този ден човек се променя в духовен план

В този лунен ден сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни и нежни. Това е време за класическия секс с традиционни пози. Обезателно се въздържайте от техники, които изискват активни действия. Наблегнете повече на нежните думи, ласките, целувките, прегръдките.

Ако сте решили скоро да се подстригвате, то днес е един от оптималните дни за това. Подстрижката способства подобряване на вашето здраве. Ще се намерят нови способи за нови финансови източници в скоро време.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
8068 0

Свързани новини

Водещи новини