Пазете се от кражба не само на вещи, но и на мисли и идеи днес!

  • 10 октомври 2023 05:58

  • 3867
  • 0
Пазете се от кражба не само на вещи, но и на мисли и идеи днес!
© pixabay

Намаляващата Луна е благоприятна за всички въпроси, които се нуждаят от завършване. Ограничава растежа и помага да се премахне всичко, което е нежелателно.

Раните зарастват добре и бързо, белезите не остават или са по-малки. Тялото се регенерира по-бързо.

Луната в знак Лъв е на празен ход от 12:38ч до 15:03ч. В това време да не се започва нищо важно.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата, кръвообръщението, артериите, гърба и косата. Може да се обади радикулита. Трябва да избягвате всичко, което натоварва сърдечния мускул, но физическата работа не е проблем, когато сте в пълно здраве. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте, особено хората с такива проблеми.

В 15:03ч Луната преминава в знак Дева до 03:23ч на 13 октомври

Време за здравомислие, практичност и рационализъм. Вниманието се концентрира върху текущите задачи. Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. Алкохолът в този период е много вреден. 

Лунен календар: 26 лунен ден от 02:56ч на 10 октомври до 03:59ч на 11 октомври

 Символи на деня са жабата, блатото. В мистична интерпретация Жабата служи като източник на мъдрост (като змията), но не всичко е толкова просто. Да се ​​надяваме, че двадесет и шестият лунен ден ще премине лесно и ще донесе лесни ползи, в никакъв случай не бива. Пасивен период. Светло сините нюанси привличат късмет.

Тежък период, когато трябва да съберете своите физически и духовни сили, да не се поддавате на никакви провокации и съблазни. Отнасяйте се към всичко случващо се с известна доза ирония и не губете чувството си за хумор. Постарайте се да мислите само положително. Създадените през този ден мисли могат съществено да повлияят на вашето бъдеще. Пазете се от кражба не само на вещи, но и на мисли и идеи днес! 

За деня е характерна емоционална нестабилност, честа смяна в настроенията, което води до спорове, разправии и скандали. Това е един от опасните и критични дни на лунния календар, през който хората са предразположени повече към конфликти и агресия. Особено внимателни да бъдат шофьорите. Възможни аварии, стълкновения по пътищата и други неприятности чакат тези, които не са предпазливи. 

Има опасност да изразходвате енергията си напразно. Затова се препоръчва да се въздържате от активни действия, да почивате повече и да не хабите напразно силите си. Днес не си струва да предприемате и да започвате нищо, тъй като всичко ще донесе само загуби и вреда. Не се препоръчва физическото натоварване. Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате внимателно с кого да общувате. Днес лесно може да "изцедят" енергията ви в разговори с хора, така че се свързвайте само с такива, които харесвате. Не говорете твърде много, по-скоро слушайте, бъдете сдържани. Опитайте се да не се идентифицирате с нищо и да не приемате нищо лично. Оставете всичко да тече около вас и просто наблюдавайте. Не започвайте нови неща днес, те може да останат незавършени.

Подстригване не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3867 0

Свързани новини

Водещи новини