Хубаво е денят да се прекара в спокойна доброжелателна атмосфера

  • 20 август 2023 05:59

  • 1965
  • 0
Хубаво е денят да се прекара в спокойна доброжелателна атмосфера
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Везни до 02:23ч на 22 август

Луната в знак Везни носи атмосфера на покой и хармония. Снижена е вероятността от конфликти. Лесно се осъществяват контактите, запознанствата и се стига до компромиси в отношенията. Хората са по-деликатни и приятни в общуването си. Вибрациите на Везните носят колебание и нерешителност и в тези дни трудно се взема решение и се прави избор. Затова отложете решенията за по-добър момент. Настроението като цяло е стабилно. 

Най-уязвими в момента са бъбреците, ендокринната система, пикочната система, най-вече подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да особено внимателни. Много подходящи са занимания с йога, тъй като привеждат енергийната система в равновесие. 

Лунен календар: 5-ти лунен ден от 10:20ч на 20 август до 11:24ч на 21 август

Символът е еднорогът. Камъни - тюркоаз, розов халцедон, мрамор.

Денят не е лош, но преобладава излишна импулсивност. Творческата активност е добра. Това време е за синтезиране на противоположностите, затова не се учудвайте, ако ви става ту добре, ту зле, ту радостно, ту печално. Вашата задача е правилно да съчетаете тези противоположности и да постигнете равновесие. Идеално време да се внесат изменения в собствената реалност. Възможно е в този ден да се срещне голямата любов. 

Днес думите придобиват специална сила

Бъдете чисти в своите помисли. Добре е да се прекара денят в спокойна доброжелателна атмосфера. Дори да ви е тежко днес, не пренасяйте товара си върху другите. Приемете спокойно всичко, което ви се случва и с времето ще видите, че е било за добро. Ако сте лекомислени, тогава денят ще ви бъде труден. Прибързаните решения могат да се обърнат срещу вас. Ето защо, не предприемайте никакви действия, без да претегляте всички плюсове и минуси, без да мислите за по-нататъшни последици. За разумните хора денят ще донесе късмет.

Не е подходящо да се започват сериозни дела. Няма да донесат очаквания успех. Направените в този ден изводи са правилни. Делата, започнати с благи намерения е необходимо да се доведат до край или да не се започват изобщо. Добре е да се връщат старите дългове във всякакъв аспект. Хубаво е да се тръгне на път, да бъдете в открито пространство. Внимавайте и се опитайте да не загубите нищо в този ден – това, което се губи днес, никога няма да се върне.

Относно храненето се доверете на инстинкта си. Уязвим е стомаха и храносмилателният тракт. Внимавайте с храната. Във всеки случай не е добре да гладувате, но може да си изберете подходяща диета. Счита се, че в този ден храната се усвоява без остатък и напълно се преобразува в тъканите на организма. „Под атака” на пети лунен ден е хранопроводът. Ако имате киселини или повръщане, това означава, че някъде сте сгрешили и Луната днес не е благосклонна към вас.

5 тантра практики за по-хубав секс

Сексът в този лунен ден може да се смята за целебен. Препоръчително е да е романтичен и нежен. Натрупаното напрежение и стрес се трансформират в чистата енергия на радостта и любовта. Сложните пози е добре да се избягват, тъй като в енергийната структура на човек стават разни промени и не трябва да им се пречи. 

Покупки – Може да купувате всичко, каквото ви се иска – от най-малкото до най-голямото, от битова техника, до детски играчки. Ако купите дрехи или обувки, то ще ги носите дълго.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
1965 0

Свързани новини

Водещи новини