Денят е изпълнен както с активност, така и с много агресия

  • 13 април 2023 06:13

  • 4471
  • 0
Денят е изпълнен както с активност, така и с много агресия
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната e в знак Козирог до 23:43ч на 13 април

Земната стихия ни прави емоционалният фон в този период един от най-стабилните. Луната ни прави резервирани и по-малко емоционални. Звездно време за практичните и разумни хора, но неподходящо за сантименталните. Разумът, целесъобразността и практичността излизат на първо място. Вниманието изцяло е насочено към материалната страна на живота. Характерни са логическото мислене, способността да се планира всичко, отговорното отношение. Добре е всяко нещо да се поставя на мястото му, да се избягва всякакъв безпорядък. Общуването с по-старото поколение, когато Луната се намира в Козирог, далеч не е най-идеалното. Младите семейства да се държат по-надалеч от своите родители. 

Добър ден за почистване, ремонт, пренареждане на мебели. Ако е възможно, по-добре е пазаруването да се прехвърли в друг ден. Можете да отделите много време и усилия, но трудно ще можете да спрете избора си на нещо конкретно. Добър ден за закупуване на аксесоари за баня.

Опасността от настинки се увеличава, важно е да се обличате топло, да не измръзвате. Хроничните заболявания, свързани с възрастта могат да се влошат, особено при костите, ставите, коленете. Уязвими: жлъчен мехур, кожа, пищялите, прасците, глезените, не ги напрягайте много, сериозни последствия може да има при натоварването на ставите, особено на коленете. Противопоказни са всички операции на зъбите и жлъчката.

Луната е на празен ход от 17:15ч до 23:43. Не е добре да се предприема нищо важно. След това Луната се премества в знак Водолей. 

Лунен календар: 23 лунен ден от 03:18ч на 13 април до 04:05ч на 14 април

Това е един от критичните лунни дни. Противоречив по своята природа. Изпълнен е с висок енергиен заряд, но потока на тази енергия е крайно нестабилен. Човек приема допълнителна енергия в този ден, за да може да се подготви за прехода в новата лунна фаза. Нови дела  не започвайте, но затова пък денят е подходящ за завършване на всичко започнато. Активността трябва да засяга само външният живот, а вътрешно е по-добре да се запази спокойствие. Всеки трябва да има по-голям самоконтрол. Не приемайте нищо много навътре. 

Денят е изпълнен както с активност, така и с агресия. Буквално от нищото изникват конфликти, много хора са склонни към хулигански прояви, тъй като попадат във властта на „вътрешните си демони”, затова избягвайте места, където има стълпотворение на хора, дискотеки, стадиони, митинги и други, тъй като поведението на хората ще бъде непредсказуемо. Добре е да разчистите дълговете си. Противопоказни са всякакви рискове и авантюри. Пазете се от ниски помисли, гневни изблици, не започвайте важни и сериозни дела. Имате реални шансове както да решите своите проблеми, така и да си създадете нови. 

Желателно е по-малко да се работи, повече да почивате и да се наслаждавате на живота

Полезно е гладуването и процедурите по изчистване на организма или вегетарианска диета. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна, тъй като те повишават още повече агресивността. Подходящи са млечните продукти.

Ден за разрушаване на старото и освобождаване от всичко ненужно. За предпочитане е по-малко да се общува. Подходящо да преустановите взаимоотношенията с хора, които подкопават самочувствието ви и омаловажават вашите таланти и способности.

Отношенията в семейството може да се окажат твърде напрегнати, тъй като сега е трудно да се съхрани дипломатичност в тях. В личните отношения е възможно да се проявят чувства като ревност завист, обида, претенции поради неизпълнени обещания или друго. Ако решите да споделите мислите си, може да бъдете разбрани неправилно. 

Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности.

Сънищата показват, доколко сте хармонична личност и доколко сте постигнали вътрешно равновесие. Това, което видите насън, показва вашето истинско отношение към себе си.

Четвъртък е денят на Юпитер

Ден на добри дела, разширяване на хоризонтите, саморазвитие. Не забравяйте да кажете "благодаря" на всички, дори и за най-малката услуга. Дайте милостиня на просяка, правете добро и всичко ще се върне в умножени размери. Късметът е на страната на Стрелец и Риби.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4471 0

Свързани новини

Водещи новини