Ден за размисъл и духовно пробуждане

  • 26 януари 2023 06:26

  • 5489
  • 0
Ден за размисъл и духовно пробуждане
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Овен до 01:44ч на 28 януари

Характерно е за това време емоционално напрежение, импулсивност, нетърпение. Ставаме по-бързи и конфликтни. Затова се опитвайте да контролирате емоциите и не започвайте да изяснявате отношенията.

Трудно се постигат компромиси. Действията са по-резки. Липсва търпение. Добре е да не се претоварвате физически през този период. Бъдете внимателни, пазете се от наранявания.

Уязвима е главата и мозъка. Често се появяват главоболия, зачестяват инсултите. Не се препоръчва никакво напрежение. Очите да не се напрягат и да се сведе до минимум работата с компютър, четенето и гледането на телевизия.

Лунен календар: 5 лунен ден продължава до 10:36ч на 26 януари

Следва 6 лунен ден от 10:36ч на 26 януари до 10:58ч на 27 януари

Това е първият от “благословените дни”. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Ден на интуитивното знание. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци.

Символът на този ден е жерав в небето, олицетворяващ благородство, мъдрост и справедливост, високи цели. Образът му също се свързва с плодородието, смятайки го за пратеник на реколтата, носещ дъжд. Допълнителен символ на деня са облаците. Обърнете внимание на облаците в небето, ако има. Например леките и въздушни
облаци обещават добър ден. Но тъмните облаци съобщават за дисхармония. Това не се отнася лично до вас като предсказание, а за мястото, където се намирате.

Това е най-спокойният и мирен ден, дори пасивен, не предполага никакво суетене и активни действия.

Добре е да се посвети на самоусъвършенстване. Идеален ден за духовни практики и общуване с духовни наставници.

Шестият лунен ден е чудесно време да се заемете с благотворителност, да направите добро дело и да подарите „късмет“ на хората, които го заслужават.

Ден за любов, смирение и прошка. Нашето вътрешно Аз трябва да бъде в хармония с външния свят.

Може да медитирате, да палите благовония или да приемете ароматерапевтичен масаж. Да се отдели внимание върху аурата на деня. Постарайте се да не нарушавате неговата мека атмосфера с битови скандали, да не изпускате нервите си.

През това време не трябва да изразявате недоволството си от живота, от обстоятелствата, от себе си или другите. Всичко трябва да се приема такова, каквото е. Не тормозете мисълта си с житейски грижи. Уязвимо е гърлото. Трябва да се пази от простуда, от крещене.

В този лунен ден сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни и нежни. Това е време за класическия секс с традиционни пози. Обезателно се въздържайте от техники, които изискват по-активни действия.

Наблегнете повече на нежните думи, ласките, целувките, прегръдките.

Денят носи излишна импулсивност

Ако сте решили скоро да се подстригвате, то днес е един от оптималните дни за това. Подстрижката способства подобряване на вашето здраве. Ще се намерят нови способи за нови финансови източници в скоро време.

В шести лунен ден трябва да се купуват само стоки, които са свързани с творчество и интелектуална дейност.

Това могат да бъдат книги, тетрадки, бележници, химикалки, пособия за рисуване, музикални дискове, билети за театър, билети за изложби и т.н. С придобиването на всичко останало могат да възникнат проблеми.

Също така днес можете да си купите детски дрехи "за растеж".

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5489 0

Свързани новини

Водещи новини