Сензационен любовен хороскоп за 2023 г.

  • 31 март 2023 16:53

  • 4859
  • 1
Сензационен любовен хороскоп за 2023 г.
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

През пролетта светът се събужда за нов живот. Тогава и хормоните в нас започват да се бушуват.

Необвързаните искат да открият сродната си душа възможно най-скоро, а тези които имат връзка, но все още не е узаконена, искат скоро да предприемат тази важна стъпка.

Именно по този повод световноизвестният астролог Андрей Харис реши да разкрие кои зодии през 2023 година ще 

Според експерта тази година по принцип ще бъде много успешна за отношенията между двамата пола. 

„Планетите в небето ще се подредят в определен коридор, който ще насърчи браковете и ще разпалят истинската любов. 

Водещ астролог: Животът на 3 зодии се преобръща до дни

И ако последните пет или шест години бяха здраво свързани с кармата и любовните съюзи на младоженците бяха изключително кармични по природа, сега можете да се отпуснете. 

Бракът и връзките, които ще се зародят тази година, ще донесат радост и щастие на всекиго“, поясни астрологът.

Той все пак предупреди, че някои представители на хороскопа ще имат повече късмет от други, пише jenata.blitz.

Ето кои са късметлиите сред зодиите, които ще намерят любовта и ще сключат брак, както и кои ще останат още време сами:

Овен
Те ще бъдат най-големите печеливши тази година. Покровителството на повечето планети и картата „Жрец“ от Таро картите ще ги закрилят. 

Но трябва да действате бързо, както е характерно за хората от тази зодия, тъй като техният брачен коридор е валиден до 15 май.

Телец
За хората, които са Телец според зодиакалния знак, ще бъде трудно да се оженят, тъй като периодът на даровете на Вселената приключва и много неща ще трябва да направят сами. 

Също така акцентът в живота им ще се измести към кариерата и социалния живот за сметка на личния живот. 

Близнаци
Хората от тази зодия ги очаква голяма и пищна сватба. В допълнение към добрия профил на планетите, над тях бди карта победата – „Шестицата жезли“, която им обещава бурен празник.

Април ще бъде преломен за 2 зодии

Лъв
Лъвовете са насочили вниманието си към вътрешния свят, страховете им и борбата с тях. Все пак има шанс необвързаните да намерят човек, който да ги обича такива, каквито са .

Дева
Девите също частично попадат под въздействието на същата енергия, но само с една разлика: представителите на тази зодия ще имат възможност да живеят сами със себе си и за себе си. 

Радвайте се на свободата, която ще имате – реализирайте стари мечти. Вселената ще изпрати пари и за това. Затова е по-добре да отложите брака с още една година.

Везни
Везните може да получат предложение за брак през 2023 г. Точно като по филмите ще е. 

Но не си мислете, че и началото на щастието ще е бурно като от романтичен филм – не, по скоро очаквайте спокойно развитие на събитията и задължително преди това поживейте заедно с човека, с които ще се обвържете.

Стрелец
Стрелците ще бъдат  по-очарователни от всякога. Мъжката половина на представителите на тази зодия през 2023 г. ще има възможност да си намерят идеалната съпруга. 

Козирог
Представителите на зодия Козирог хвърлят оковите и през 2023 г. ще бъдат по-свободни от всякога. Ако бракът беше тяхната цел, тогава препятствията щяха да паднат и те щяха да го постигнат.

Водолей и Риби
Те ще бъдат увлечени от енергията на парите и напълно различни вибрации, които няма да имат нищо общо с любовта. Според астролога Андрю Харис 2023 г. ще им донесе други благословии.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
4859 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.03.31 | 22:38

1
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 5000 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

Добави коментар

Водещи новини