Април ще бъде преломен за 2 зодии

  • 20 март 2023 14:19

  • 21481
  • 0
Април ще бъде преломен за 2 зодии
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Март месец е почти към своя край. Още няколко дни и вече ще сме в четвъртия месец от тази година. Но за какви изненади трябва да се готвим през април? Е, няма как бъдещето да бъде предвидено с точност, но това не спира астролозите да правят своите прогнози.

Те разкриха пред "Блиц" кои две зодии ще забогатеят през април. Сега обаче астролозите направиха друга прогноза. По думите им следващият месец ще е преломен за две зодии.

„Едната от тях ще бъде галеница на Съдбата – всичките ѝ мечти ще се сбъднат. Не така обаче ще стоят нещата за друга зодия – тя ще има куп проблеми и драми“, казват астролозите.

Ето за кои две зодии април месец ще е преломен:

Седмичен хороскоп от 20 до 26 март

Телец

Следващият месец ще бъде наистина приказен за Телците. Всичко, за което са мечтали, ще дойде в живота им - кариерно израстване, нов обещаващ бизнес, любим човек, надеждни приятели и финансово благополучие.  Приемете всичко това с благодарност, защото Вселената трябва да види възвръщаемостта от вас.

Астролозите съветват да не сте арогантни и да помните откъде сте започнали. Звездата на челото няма да ви помогне, а напротив, ще настрои другите около вас срещу вас. Ако искате най-накрая да живеете щастливо, бъдете честни, открити и приятелски настроени.

За Скорпионите нещата няма да са толкова розови, както за Телците. Гответе се за разочарование, негодувание, болка и накрая приемане на ситуацията.  Но преди да осъзнаете, че всички проблеми са преодолими, ще трябва да се опарите много.  Астролозите казват, че можете да разберете за предателството на любим човек, което ще доведе до още проблеми.

Поради факта, че ще бъдете в депресивно състояние, ще ви бъде трудно да се съберете и да се захванете за работа. Следователно може да има проблеми.  „Трябва да преживеете този период, защото до края на месеца всичко ще бъде наред“, казват астролозите.

Теодора Павлова
21481 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини