Седмичен хороскоп от 23 до 29 януари

  • 23 януари 2023 09:54

  • 13767
  • 0
Седмичен хороскоп от 23 до 29 януари
©

Астро-аспекти

На 23 януари Венера съвпад Сатурн

На 23 януари Уран излиза от ретроградност

На 25 януари Слънце секстил Юпитер

На 27 януари Венера преминава в Риби

Луната през седмицата се движи през знаците – Водолей, Риби, Овен и Телец

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 23, 25, 26, 27, 28 (до 11:20ч), 29 (след 11:45ч) януари

На 24 и 25 януари Луната е във водния знак Риби. По лунен ден е подходящоподстригване, но по лунен знак не се препоръчва, тъй като може да се появи пърхот според лунните съвети.

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 23, 24, 25, 26 (до 10:36ч), 27 (след 10:58ч), 28 (до 11:20ч) и 29 (след 11:45ч) януари

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно. 

23.01. 12:20 - 23.01. 19:37
25.01. 18:12 - 25.01. 20:49
27.01. 23:02 - 28.01. 01:44

Овен –Настроението, с което подхождате към работните въпроси, ще окаже влияние за тяхното разрешаване през тези дни. Инатът ще играе важна роля през цялата седмица и от вас зависи дали ще му се противопоставите или ще го оставите да повлияе на решенията ви. Спрете да настоявате на своето и приемете мнението на другите. Комуникацията с правилните хора и желанието за диалог ще имат много важно значение във всичко, което искате да успеете. Постепенно се приближавате до някаква цел или жадувана мечта...

Благоприятни дни – 23

Бъдете внимателни – 26, 27

Телец – Тази седмица ви носи успокоение на напрегнати и несигурни ситуации. Можете да се насладите на спокойствието, което ще бъде нарушено само от може би неочаквани дреболии. Съсредоточете се върху партньора си, настоящето и бъдещето ви заедно. С навлизането на Венера в знака Риби на 27-ми януари, може да започне да се оформя скрита романтика. Ако сте необвързани е възможно да се сближите с човек, който ще бъде във вашето приятелско обкръжение, но ако възнамерявате да се хванете с някой, който вече има партньор, избийте го от главата си.

Благоприятни дни – 24, 25

Бъдете внимателни –23, 28, 29

Близнаци – Толкова сте заети, че почти забравяте за нуждите си. Дори да се чувствате стресирани, не забравяйте, че след бурята идва хубавото време. В живота си е много необходимо всеки ден да намирате поне минута за себе си. За щастие след сряда ще се върнете към много по-вълнуващи неща –любовния живот, свободното време и възможностите за изява на творчеството ви. За необвързаните рискът понякога носи печалба. Бъдете по-инициативни, поемете този риск и най-после поканете вашия обект на кафе.

Благоприятни дни – 26, 27

Бъдете внимателни – 24, 25

Рак – Хармоничният аспект между Слънцето и Юпитер на 25 януари носи успех, особено в професионалната сфера. Ще подобрите отношенията си с хората, особено с началството. Има малка възможност за повишение, по-голяма отговорност или увеличение на заплатите. Ако имате собствен бизнес, нещата ще ви се развиват добре. Може да се почувствате ядосани на някои хора, от които сте имали по-големи очаквания. Трябва да изясните ситуация, която сте оставили без отговор. След 27 януари, когато Венера преминава в Риби, ще започне много добър период за личния ви живот с много емоции и силни чувства. 

Благоприятни дни – 24, 25, 28, 29

Бъдете внимателни –26, 27

Лъв – Тази седмица ще можете да изпълните определени по-малки лични цели и по този начин ще почувствате по-голямо удовлетворение от живота си. Ще се появят повече възможности за уреждане на работните въпроси. Винаги сте готови за действие, но понякога някои неща не трябва да се прибързват. Когато почувствате, че спринтирате като за състезание, намалете скоростта. През втората половина на седмицата здравето ви ще бъде много важно и трябва да обърнете повече внимание, за да избегнете ненужни проблеми.

Благоприятни дни – 26, 27

Бъдете внимателни – 23, 29

Дева – На работа не обещавайте нищо, което не можете да изпълните. Това би имало отрицателен ефект върху бъдещата ви репутация. Приливът на енергия, който ви очаква, ще бъде истинска награда за вас. През този период ще има дни, които можете да посветите само на себе си, но и дни, в които трябва да се посветите на други членове на семейството и приятелите си. Присъствието на Венера в знака Риби от 27 януари ще създаде благодатна почва за развитие на чувства при флирт или скорошно запознанство. Ако сте необвързани, е възможно през следващия период (от тази седмица) да започнете нова връзка с човек, който ще предизвика голям интерес. 

Благоприятни дни – 28, 29

Бъдете внимателни – 24, 25

Везни – Намирате се в момент на застой. Потърсете съвет, когато сте в затруднение, за да можете по-бързо да излезете от задръстването. Трябва да бъдете два пъти по-внимателни в работата, за да не допуснете грешки. Искате да свършите всичко по-бързо, но можете неволно да направите някои пропуски. Бъдете рационални, доколкото можете! Гледайте на нещата спокойно и ги решавайте едно по едно. Семейството ви има нужда от вас в началото на седмицата, а вие не сте от хората, които да ги пренебрегнат и да им обърнат гръб. Не е изключено да завържете много интересно запознанство, което бързо да прерасне във връзка.

Благоприятни дни – 23

Бъдете внимателни – 26, 27

Скорпион –  Тези дни ще трябва да положите усилия да се съсредоточите върху професионалните си дела, тъй като изглежда, че мислите ви ще са по-скоро заети с личните. Под лунното влияние през тази седмица ще почувствате повече свежест и енергия. Този период ви дава възможности да срещнете нови приятели или да заздравите вече съществуващите. Ако сте необвързани, е много вероятно в следващия период (от втората половина на седмицата нататък) да се появи нова любов, тъй като изглежда ще срещнете човек, който ще създаде силни чувства към вас.

Благоприятни дни – 24, 25

Бъдете внимателни – 23, 28, 29

Стрелец – Планетата Марс ще влияе на вашия знак през седмицата. Под негово управление енергията, от която се нуждаете от дълго време, ще се върне в живота ви. Използвайте мъдро страстта и силата, които са концентрирани в тази енергия и използвайте тези дарове, за да напредвате в живота си. От една страна, изглежда, че тази седмица ще има някои задължения, които няма да можете да избегнете, но от друга страна, ще имате и красиви, спокойни моменти в личния ви живот. Връзката ви с родителите ви излиза на преден план и може би нещо се променя в техния живот, което засяга и вас. 

Благоприятни дни – 26, 27

Бъдете внимателни – 24, 25

Козирог – През тази седмица е възможно да имате странни мисли, които да откраднат спокойния ви сън. Не позволявайте на негативизма да влезе в живота ви и вместо това се съсредоточете върху положителните малки неща, които ви се случват ежедневно. Съсредоточете се върху любовта и разбирането. През седмицата отделете повече време за семейни занимания и прекарвайте повече време заедно. Тези дни може да направите отдавна планирана покупка, инвестиция или дори да придобиете допълнителен доход от нов източник на работа.

Благоприятни дни – 24, 25, 28, 29

Бъдете внимателни – 26, 27

Водолей – Първите дни на тази седмица ще бъдат спокойни, но и скучни. Всичко ще върви според вашите планове без неочаквани отклонения. Наблегнете на креативността, която напоследък се е превърнала във ваша силна страна и не забравяйте работата в екип. В четвъртък обаче ситуацията може да се промени и ще трябва да се справите с остра промяна в плановете си, които сте имали за края на седмицата и за уикенда. Може да помислите да инвестирате малка сума пари в подобряване на дома си. 

Благоприятни дни – 26, 27

Бъдете внимателни – 23, 29

Риби – Седмичният хороскоп подсказва, че трябва да избягвате противоречията в общуването с близък човек. Избягвайте ненужните спорове. Планетата Сатурн оказва вредно влияние върху вашите финанси, което може да засегне най-вече необмислените покупки. Интуицията ви ще бъде засилена тези дни. Под управлението на червената планета Марс ще усетите енергията и ще намерите изгубената посока накъде да вървите. В същото време може да сте в процес на подготовка за нещо ново, което ще предприемете през следващия месец и затова искате да посветите повече време на себе си за почивка и забавление.

Благоприятни дни – 28, 29

Бъдете внимателни – 24, 25

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
13767 0

Свързани новини

Водещи новини