Седмичен хороскоп от 20 до 26 февруари

  • 20 февруари 2023 10:10

  • 11943
  • 0
Седмичен хороскоп от 20 до 26 февруари
©
Слушай новината Слушай новината

Астро-аспекти

На 20 февруари Новолуние в знак Риби в 09:07ч
На 20 февруари Венера влиза в огнения знак Овен
На 22 февруари Меркурий квадратура с Уран
На 22 февруари Меркурий тригон с Марс


Луната през седмицата се движи през знаците – Риби, Овен, Телец и Близнаци

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 22, 24, 25 и 26 февруари

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден –20, 21, 22, 23, 24 и 26 февруари

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

20.02. 04:01 - 20.02. 06:57
22.02. 06:06 - 22.02. 07:15
24.02. 09:23 - 24.02. 10:30
26.02. 16:43 - 26.02. 17:49


Овен – Тази седмица може да се сблъскате с незначителни проблеми. Разчитайки на своите управленски умения, трябва да можете да поправите ситуацията. За всеки проблем има решение. Намерете необходимия ентусиазъм за изкачване нагоре по склона! Положете необходимите усилия за добра кауза! Звездите ще отворят наистина добри възможности за вас. Трябва да продължите напред без страх и да не се страхувате да поемете инициативата. Бдителността е от съществено значение.

Благоприятни дни – 26
Бъдете внимателни – 22, 23


Телец – Периодът е благоприятен, ако останете мотивирани и искате да разширите хоризонтите си. Възползвайте се от благосклонността на звездите, за да разработите добри стратегии, да убедите околните и да осигурите стабилността на вашите дългосрочни проекти. Обстановката не е толкова оптимистична в любовния ви живот. Много неща се питате и отговорите никога не са прости. Независимо дали сте необвързани или имате връзка, все пак ще имате възможност да заздравите връзките си или да създадете нови.

Благоприятни дни – 20, 21
Бъдете внимателни – 24, 25

Близнаци – Много градивен период. Жизненост и сила на волята се обединяват, за да ви предложат една прекрасна седмица. Това ще бъде чудесна възможност да стартирате отново основните си проекти и да се изправите срещу притесненията си. Тези дни ще ви съпътства красива еуфория. Ще бъдете пълни с енергия и ще очаровате всички с оптимизма си. Звездите ви подтикват към инициативност и укрепват вашата дързост. Вашият приоритет ще бъде да поставите партньора си или човека, който ви вълнува в центъра на вниманието си и това ще ви накара да се почувствате добре.

Благоприятни дни – 22, 23
Бъдете внимателни – 20, 21


Рак – Транзита на Слънцето в тригон към вашия знак раздвижва ежедневието ви, внася нова динамика и подчертава комуникативния ви потенциал. Вие греете с хармонична енергия и тази жизненост насърчава цялостното ви развитие, вашите инициативи и проекти. Може да повдигате планини тази седмица, тъй като вашата морална сила съвместно с физическата ви сила са в перфектна комбинация! Време е да помислите за себе си и бъдещето си. Умереният егоизъм ще помогне да станете по-щастливи.

Благоприятни дни – 20, 21, 24, 25
Бъдете внимателни – 22, 23


Лъв – Транзитът на Юпитер към вашето Слънце носи конкретни и реални шансове, възможности, буквално предлагани от живота. Марс в секстил към вашия знак ще ви насърчава към диалози с другите, носейки добро настроение в същото време. Ще ви е по-лесно да говорите и ще сте пълни с нови идеи, които ще искате да споделите. Вашият ентусиазъм ще бъде добре приет. Вашите идеи ще намерят последователи, тъй като ще бъдете много убедителни. Готови сте да пленявате и завладявате с голяма емоция: не пропускайте нито една възможност. Ако сте необвързани, късметът ви кани да се поинтересувате отблизо от случващото се около вас.

Благоприятни дни – 22, 23
Бъдете внимателни –24, 25


Дева – Ще бъде активна и много динамична професионална седмица, която ще разтърси графика ви! Играта през този период обещава да бъде натоварена, но залозите са високи и вие обичате предизвикателствата! Това, което категорично трябва да избягвате обаче е преумората, самокритиката, разчитайки повече на логиката и фактите, а не на емоциите и неприятните спомени. Периодът остава благоприятен откъм възможности и добри новини. В любовен план ще се отдадете на звездни мечти и чувствени реалности.

Благоприятни дни – 24, 25
Бъдете внимателни – 20, 21

Везни – Тази седмица ще заложите всичко на релакса и спокойствието. Ще решите да направите крачка назад от събитията, без стрес. Старайте се да не поемате много трудни задачи. Предпазливостта ще бъде решаваща. Не трябва да поемате излишни рискове: нито във финансовата, нито в любовната сфера. Вашите сметки се управляват безупречно, всеки основен разход е обмислен. Звездното влияние благоприятства свободната изява на вашите способности.

Благоприятни дни – 26
Бъдете внимателни – 22, 23

Скорпион – Седмицата е положителна и носи ново начало. Вашите финанси са в добро състояние, баланс, който ви дава надежда за бъдещето. Вече можете да започнете да правите големи планове, но бъдете малко по-мъдри и спокойни. Създайте си навик да правите упражнения за релаксация всеки ден. Звездите ви съветват да не прибързвате с решенията. Хубаво е да се придържате към познатите брегове и да не се хвърляте в дълбоките води. Мнозина ще успеят да намерят нов път към щастието.

Благоприятни дни – 20, 21
Бъдете внимателни – 24, 25

Стрелец – Нужно е да бъдете изключително внимателни към всичко, което се случва около вас през седмицата. Имате желание да върнете формата си отново. Възползвайте се от възможността да обърнете страницата на миналото, което ви е пречило да покажете пълната си мяра преди. Звездите силно препоръчват да се пазите от три неща: бездействие, обезсърчение и неувереност. Слънцето в напрегнат аспект към вашия знак, настоява за умерена предпазливост. Може да ви липсва сантиментално спокойствие. Избягвайте да дразните партньора си, което ще влоши настроението, вместо да го разведри.

Благоприятни дни – 22, 23
Бъдете внимателни – 20, 21


Козирог – Тази седмица ще имате, благодарение на Слънцето в приятелски знак, интелектуален и физически тонус, способен да компенсира пропуснатото време! Вашите дела вървят добре. Добрата новина е, че ще се сблъскате с особено добри обстоятелства. Бъдете благоразумни и не предизвиквайте съдбата с прекалените си усилия. Звездите се грижат за любовния ви живот в следващите дни и носят на вашите любови дъх на романтично обновяване, способен да ви насочи към семейно щастие. От друга страна, избягвайте да се забърквайте в тайни любовни връзки, забавни, разбира се, но може би и много опасни.

Благоприятни дни – 20, 21, 24, 25
Бъдете внимателни – 22, 23

 
Водолей –Юпитер в секстил към рожденото ви Слънце оказва много благоприятно влияние и предлага много възможности за растеж и за подобряване на материалното състояние, социалния ви статус, вашите взаимоотношения. Идва време да се отдадете на световъртежа на любовта и сетивата. Звездното влияние ще събуди апетита и либидото ви, дарявайки ви с неустоим магнетизъм. Излезте навън и се запознайте с нови хора. Без съмнение ще успеете да съблазните събеседниците си, очаровани от вашата енергия, вашата чувственост и вашия опустошителен чар.

Благоприятни дни – 22, 23
Бъдете внимателни –24, 25


Риби – Тази седмица ще ви носи късмет. Ще се чувствате изпълнени с енергия. Слънцето във вашия знак ви приканва да се осмелите да бъдете себе си във всяка ситуация. Звездното влияние ви насърчава и ви позволява да вървите напред с ентусиазъм и решителност към целите си. Емоцията раздвижва вашите идеи, вашата рутина. Този благоприятен климат ви позволява да се интегрирате повече социално, да установите нови връзки, да наберете инерция, енергия... Периодът е идеален и за отваряне на нови хоризонти и пътуване. Ако сте необвързани, излезте от зоната си на комфорт: може да ви очакват красиви изненади!

Благоприятни дни – 24, 25
Бъдете внимателни – 20, 21

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
11943 0

Свързани новини

Водещи новини