Благоприятен ден, създаден за радост и любов

  • 18 ноември 2022 05:58

  • 6380
  • 0
Благоприятен ден, създаден за радост и любов
© pixabay

Луната е в знак Дева до 12:59ч на 19 ноември

Хората са настроени делово и концентрирани върху конкретни цели, по-практични, рационални и трезво мислещи. Започват да изпитват подсъзнателно желание за поддържане на чистота и ред. Проявява се прецизност и стремеж към съвършенство, повече критичност и аналитично мислене. Добро време за решаване на всекидневни проблеми. Период благоприятстващ практическата реализация на замислите.Благоприятен период за обучение на децата в някакви умения и навици. Домашната работа не влиза в сметките. 

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. В никакъв случай сега не правете почистване на червата.

Лунен календар: 24 лунен ден от 00:52ч на 18 ноември до 01:58ч на 19 ноември

Благоприятен и светъл ден, създаден за любов. Това е прекрасен период за творчество. Символизира пробуждането на силите на природата. Ако имате възможност, прекарайте повече време сред природата. Днес тя изцелява и зарежда с енергия. Символи на лунния ден – Шива, мечка, планина, фалос. Двадесет и четвъртият лунен ден е пасивен за разлика от предния. Време за почивка на душата и тялото, за радост.

Днес тялото е под контрола на ума. В този ден в нас се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват резервните възможности на организма. Трябва да се използват само за съзидателни цели. Слабите и изтощени хора да не се напрягат, да се отпуснат и да поспят повече. 

Планове по-добре да не правите, а да живеете по свободен график, доверявайки се на интуицията и случая. Проблемите могат да бъдат решени, ако се подходите конструктивно към тях. Обръщайте внимание на всички символични знаци. Някои хора могат да получат „откровение“ свише.

Ден за съзидание, в който не бива да се изпитва апатия, отчаяние. Трябва да се използва активно за укрепване на собственото здраве и за повишаване на духовното ниво. Благоприятно е за физическо натоварване, за йога, за активна творческа работа, както и за всяка домакинска работа. Можете да изхвърлите стари ненужни неща - това ще изчисти енергийното пространство на къщата. Да се избягват тълпите и масовите мероприятия.

Не е добре да се гладува, точно обратното – трябва да се яде и да се пият много течности. Болестите започнали в този ден не са опасни и не оставят последствия. Ден за лечение чрез билки. В този ден могат да се реализират родови проклятия. 

Денят на пробуждане и трансформация на мъжката енергия, така че днес е подходящ момент за интимност и зачеване на дете. Брачните отношения са изпълнени с топлина.

Днешната подстрижка или подравняване на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която е необходима за следващите няколко дни.

Слънчев календар – 3 слънчев ден – Приветстват се творческите начинания. Може да получите внезапни озарения или да направите творчески открития. Силата на словото достига своя пик. Най-мощният по отношение на думите слънчев ден. Всичко, което произнесете на глас може да се сбъдне, дори най-незначителната фраза. Най-добрият ден за молитви (особено в началото на деня), за изчистване на аурата с помощта на огън и четене на мантри, за посещение на църковен храм.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
6380 0

Свързани новини

Водещи новини